2012-07-17 23:06:54
Φωτογραφία για «ΒΛΕΠΟΥΝ» ΚΑΙ ΣΑΡΙΚΟΠΟΥΛΟ - ΣΚΟΡΔΙΛΗ ΟΙ ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟΙ
Τα ονόματα των Ζήση Σαρικόπουλου, Γάιου Σκορδίλη «παίζουν» για την θέση του τρίτου ψηλού στον Ολυμπιακού, εκτός από αυτό του Βασίλη Καββάδα.

Με την απόκτηση του Δημήτρη Μαυροειδή, ο οποίος θα υπογράψει διετές συμβόλαιο, οι ερυθρόλευκοι... έκλεισαν την θέση του μπακ απ του βασικού σέντερ. Ο Ολυμπιακός περιμένει την απάντηση του Τζόι Ντόρσεϊ για την θέση του βασικού «πέντε».

Ο πρωταθλητής Ελλάδας και Ευρώπης, Ολυμπιακός, έχει διατηρήσει στο δυναμικό του τον Κάιλ Χάινς, που μπορεί να αγωνιστεί και στο «τέσσερα», όμως, χρειάζεται και τρίτο «πεντάρι», καθώς από το ρόστερ της περασμένης σεζόν έχουν αποχωρήσει δύο σέντερ. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος και ο Ανδρέας Γλυνιαδάκης.

Η πρώτη επιλογή των ερυθρόλευκων για το τρίτο «πεντάρι» είναι ο Βασίλης Καββαδάς (21χρ., 2μ.04), όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει, ο οποίος έχει σπουδαία προοπτική για το μέλλον, αλλά δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Πανιώνιο, ο οποίος κοιτάει να επωφεληθεί από την περίπτωσή του και έχει μάλλον παράλογες, για την εποχή, απαιτήσεις.


Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το ενδεχόμενο να μην αποκτήσει, τελικά, τον Καββαδά και εξετάζει παράλληλα και άλλες λύσεις για την θέση του τρίτου σέντερ. Οι δύο παίκτες, που εξετάζονται είναι Έλληνες και όπως και ο Καββαδάς είναι νεαροί με προοπτική.

Ο πρώτος είναι ο Ζήσης Σαρικόπουλος (22χρ., 2μ.12) συμπαίκτης του Καββαδά στον Πανιώνιο τα προηγούμενα δύο χρόνια, ο οποίος όμως είναι ελεύθερος στην αγορά, μιας και το συμβόλαιο του με τους «κυανέρυθρους» τελείωσε. Ο δεύτερος είναι ο Γάιος Σκορδίλης, ο 25χρόνος ύψους 2μ.07 σέντερ, που την περασμένη σεζόν έμεινε ελεύθερος από τον Άρη και αγωνίστηκε στον Ίκαρο και συνεχίζει να είναι ελεύθερος.

Οι ερυθρόλευκοι θα ασχοληθούν με τον Καββαδά και εάν η υπόθεση δεν «κλείσει» μέχρι το τέλος του μήνα θα προχωρήσει για την απόκτηση ενός εκ των Σαρικόπουλου, Σκορδίλη.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ