2012-07-17 23:16:04
Φωτογραφία για «Ο ΓΚΡΕΚΟ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΚΑΙ... ΘΕΛΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ!»
Η υπόθεση... Γκρέκο θα συζητηθεί στο ραντεβού της Τετάρτης που θα έχουν οι Βρέντζος, Κοβάσεβιτς με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ, με τον 26χρονο Ιταλό, από την πλευρά του, να επιμένει πως θέλει... Ολυμπιακό!

Ο Γκρέκο είναι στην κορυφή της λίστας του Ολυμπιακού, ωστόσο οι συζητήσεις με τον ιταλικό σύλλογο ακόμα συνεχίζονται. Οι ερυθρόλευκοι είναι σε επαφές τόσο με τη Ρόμα όσο και με τον 26χρονο παίκτη με τον ίδιο να μην σκέφτεται καν το θέμα Πεσκάρα!

Μπορεί οι νεοφώτιστοι να έχουν συμφωνήσει με τη Ρόμα, όμως υπάρχει αγκάθι και αυτό το αποκαλύπτει ο μάνατζερ του στο "gazzetta.gr" «Είμαστε σε επαφές με τον Ολυμπιακό και τη Ρόμα και όλοι κινούμαστε προς τη συμφωνία. Αυτό θέλουμε και στόχος είναι να τα βρούμε. Ναι υπήρχε επαφή με την Πεσκάρα, όμως για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του θα αποφασίσει ο Γκρέκο» ήταν το αρχικό σχόλιο του Τσουζέπε Μπότζο.

Όσο για την επιθυμία του παίκτη, αυτή είναι... Ολυμπιακός!

«Ο Λεάντρο θέλει Ολυμπιακό. Γνωρίζει τις φιλοδοξίες της ομάδας, θέλει να παίξει στο Τσάμπιονς Λιγκ και ελπίζει να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή. Δεν ξέρω αν η συμφωνία ολοκληρωθεί αύριο, κάτι που θεωρώ δύσκολο, ωστόσο ελπίζω να υπάρχουν εξελίξεις μέχρι το τέλος της εβδομάδας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ