2012-07-17 23:22:31
Φωτογραφία για Μίλησε ο ξάδελφος! Έκαψε τον Άκη και την γυναίκα του
Ήξερε τα πάντα η Βίκη Σταμάτη! "Έδωσε" 10 συνεργούς και έναν πολιτικό. Προϊόν "μαύρου" χρήματος τα σπίτια του Τσοχατζόπουλου. Τα είπε όλα για να έχει πιο ευνοική μεταχείριση ο ίδιος.

Επί 9 ολόκληρες ώρες έδινε κατάθεση στον ανακριτή ο εξάδελφος του Άκη Τσοχατζόπουλου και προφυλακισμένος για τις μίζες και το "μαύρο"χρήμα, δικηγόρος Νικόλαος Ζήγρας.

Από τις 9 το πρωί, βγήκε από το γραφείο του ανακριτή στις 6 και τέταρτο το απόγευμα, κάθιδρος και κατάκωπος. Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες o Νίκος Ζήγρας είπε τα πάντα!

Μίλησε για το πώς και από ποιους διακινήθηκαν μέσω των offshore εταιρειών οι μίζες των εξοπλιστικών, "έδωσε" 10 καινούργια πρόσωπα (και έναν πολιτικό) και αναμένεται να προκύψουν από την κατάθεση αυτή νέοι κατηγορούμενοι.

Ο Νίκος Ζήγρας ξεκαθάρισε ότι μέχρι και το 2004 ήταν ο άνθρωπος από τα χέρια του οποίου πέρασαν όλα τα χρήματα και οι υποθέσεις του Άκη και μετά "παρέδωσε" στον επίσης προφυλακισμένο για την υπόθεση Σαχπατζίδη.

Τέλος αποκάλυψε ότι οι αγοραπωλησίες των ακινήτων του Ακη Τσοχατζόπουλου στην Δ. Αρεοπαγίτου και της κόρης του Αρετής στη Δεινοκράτους ήταν προϊόν διακίνησης "μαύρου"χρήματος από τις μίζες για τα εξοπλιστικά προγράμματα που χειριστηκε ο πρώην υπουργός..
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ