2012-07-18 00:16:30
Φωτογραφία για ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ Η  ΔΙΑΦΟΡΑ  ΠΑΟ ΜΕ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ...
Πολλά τα...ΟΧΙ που ακούν τελευταία στον ΠΑΟ και η μπάλα έχει χαθεί, κυρίως από τα ΜΜΕ που τους προσφέρουν απλόχερα την αβάντα τους!

Τυχαία, όταν ο Ολυμπιακός ανανέωσε με τον Πρίντεζη για 3 ακόμη χρόνια, θυμήθηκαν την...Κίνα, μπέρδεψαν τα μπούτια τους με τα ονόματα και ξαφνικά η κίνηση που θα είχε...πολλαπλά κέρδη, ξεχάστηκε!

Σήμερα, που άρπαξαν τη φάπα στην υπόθεση Μαυροειδή, άλλοι θυμήθηκαν ότι πάει για...βόμβα στα γκαρντ ο ΠΑΟ, άλλοι θυμήθηκαν τον...Λάσμε από κάποια Ομπραντόιρο,ενώ κάποιοι άλλοι δεν είχαν καν αναφορά στον Μαυροειδή, τη στιγμή που είχαν κύριο θέμα την απόκτηση κάποιου 16χρονου από τον ΠΑΟ 2 μέρες πριν!

A, να μην ξεχάσουμε και τον...Μασιούλις που έπαιζε (λένε) στη Σιένα!

Αφού λοιπόν σήμερα τους αποχαιρέτησε και επίσημα ο Βουγιούκας, προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν τον Περπέρογλου. Έλα όμως που υπάρχει διαφορά κοντά στις 300.000 ευρώ Αντίπαλος τους τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι η Ουνίκς Καζάν που ήδη τους έχει πάρει Καϊμακόγλου και Βουγιούκα,αφού ο Ολυμπιακός δείχνει να έχει παγώσει (;) την περίπτωση του Έλληνα φόργουορντ...
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ