2012-07-18 00:22:07
Φωτογραφία για Η Samsung έκανε ρεκόρ πωλήσεων για το δεύτερο εξάμηνο του έτους!
Μπορεί ακόμα να μην υπάρχουν επίσημα στοιχεία αλλά σύμφωνα με πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το Reuters η Samsung έχει σπάσει για φέτος τα ρεκόρ πωλήσεων.

Σύμφωνα λοιπόν με το Reuters ενώ όλοι οι άλλοι κατασκευαστές κινούνται νωχελικά η Samsung όχι απλά τα πάει καλά αλλά έχει καταφέρει να κάνει ρεκόρ πωλήσεων.

Η Νοτιοκορεατική εταιρεία κατάφερε για το δεύτερο τετράμηνο να διαθέσει πάνω από 50 εκατομμύρια smartphones αριθμός αν μη τη άλλο εντυπωσιακός.

Η Samsung κατάφερε να πιάσει τη κορφή για δεύτερο συνεχόμενο τετράμηνο και να αφήσει στη δεύτερη θέση με διαφορά την Apple που από τα 35 εκατομμύρια smartphones που είχε διαθέσει έπεσε στα 30 εκατομμύρια.

Ένας από τους κύριους λόγους της μεγάλης ανόδου της Samsung είναι το λανσάρισμα της νέας της ναυαρχίδας Galaxy S III που τα πήγε εξαιρετικά και αναμένεται να τα πάει ακόμα καλύτερα αφού πλέον είναι διαθέσιμο και στις ΗΠΑ.

Η Samsung συνεχίζει την ανοδική πορεία της και αφού στο πρώτο τετράμηνο έριξε τη Nokia από τη κορφή για πρώτη φορά τώρα καταφέρνει να κάνει ρεκόρ πωλήσεων και δείχνει ότι αρχίζει να εδραιώνεται στη πρώτη θέση των κατασκευαστών smartphones παγκόσμιος.
technewz.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ