2012-07-18 04:03:09
Φωτογραφία για «Είμαι μόνος, όποιος θέλει ας με πάρει τηλέφωνο» [Video]
Ο χωρισμός του από την κοπέλα του στοίχισε πολύ στον Jeff Ragsdale, ο οποίος ξαφνικά βρέθηκε μόνος του στη Νέα Υόρκη.

Ο νεαρός άντρας δε μπορούσε να πιστέψει πόσο μόνος μπορούσε να νιώσει σε μια τόσο πυκνοκατοικημένη πόλη και αποφάσισε να λάβει δραστικά μέτρα για να καταπολεμήσει τη μοναξιά του.

Τύπωσε σε φυλλάδια το τηλέφωνό του με τη φράση «Είμαι μόνος, όποιος θέλει ας με πάρει τηλέφωνο για να τα πούμε. Jeff ένας μοναχικός τύπος» και χωρίς να το περιμένει… κατέληξε να μιλάει με 70.000 ανθρώπους απ’ όλον τον κόσμο!

«Ξαφνικά οι κάτοικοι της Νέας Υόρκης άρχισαν να μου τηλεφωνούν κατά δεκάδες και μέσα σε λίγες εβδομάδες είχα αρχίσει να λαμβάνω τηλεφωνήματα απ΄όλον τον κόσμο» είπε ο ίδιος.

Την πρώτη μέρα τον πήραν τηλέφωνο και του έστειλαν μήνυμα 100 άνθρωποι. Μία εβδομάδα μετά ο αριθμός αυτός είχε ανέβει στους 1.000. Πλέον, οκτώ μήνες μετά έχει ξεπεράσει τις 70.000 και ο αριθμός συνεχίζει να ανεβαίνει.


Το 40% των τηλεφωνημάτων είναι από ανθρώπους που ζουν στη Νέα Υόρκη, από νταβατζήδες μέχρι κρατουμένους και στελέχη της Wall Street.

Ο 40χρονος Jeff μάλιστα κατάφερε να κάνει φίλους του 20 από αυτούς με τους οποίους «έκανε κλικ» από την αρχή.

Πολλοί τον έπαιρναν απλά για να του πουν ότι δεν είναι μόνος του, άλλοι για να τον συμβουλέψουν και άλλοι για να τους συμβουλέψει αυτός.

Και κάπου εκεί αποφάσισε ότι έπρεπε να κάνει την εμπειρία του… βιβλίο.

Απομαγνητοφώνησε όλες τις συνομιλίες του και έγραψε σε χαρτί όλα τα γραπτά και ηχητικά μηνύματα που δέχτηκε και κάπως έτσι «γεννήθηκε» το βιβλίο «Jeff, One Lonely Guy» που κυκλοφόρησε τον περασμένο Μάρτιο.
tuned.gr
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ