2012-07-18 05:38:22
Φωτογραφία για Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Θεσσαλονίκης.Πρώτα τους έκαναν επίθεση αλβανοί χάκερς και μετά έγιναν στόχος των αναρχικών -ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ – ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ! απαντούν οι ίδιοι
Ακριβώς πριν μια εβδομάδα, την Τετάρτη 11-7-2012, οι ιστοσελίδες της Συνδικαλιστικής Κίνησης Αστυνομικών Θεσσαλονίκης «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»  (www.dynami-an.gr)  και της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.) Θεσσαλονίκης  (www.ipathessaloniki.gr)  , δέχθηκαν οργανωμένη επίθεση εξτρεμιστών Αλβανών χάκερς (ναι, έχουμε και απ’ αυτούς…!!!), με την επωνυμία ALBANIA HACKERS SECURITY.

Ευτυχώς, χάρη στην άμεση επέμβαση του τεχνικού των ιστοσελίδων μας, που μας παρέχει πραγματική 24ωρη τεχνική υποστήριξη, οι επιθέσεις αντιμετωπίστηκαν άμεσα, χωρίς να προκληθεί καμία απολύτως ζημιά στο περιεχόμενο των ιστοσελίδων. Επίσης, γνωστό – άγνωστο αναρχοσάιτ, την ίδια χρονική στιγμή, στοχοποιούσε το γράφοντα, για το άρθρο με τίτλο «ΧΡΥΣΗ… ΛΑΣΠΗ».

Πριν προχωρήσω παρακάτω, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, σε όλους τους Συναδέλφους, οι οποίοι με τηλεφωνήματα, μηνύματα και mail, εξέφρασαν και εξακολουθούν να εκφράζουν μέχρι αυτήν την ώρα, τη συμπαράστασή τους για τις επιθέσεις που δεχτήκαμε. Συνάδελφοι, εσείς είστε η δύναμη που μας παροτρύνει να συνεχίσουμε!


Συνεχίζοντας λοιπόν, θα ήθελα να μοιραστούμε μερικές σκέψεις. Γιατί Αλβανοί εξτρεμιστές, να θέλουν να φιμώσουν τη φωνή εκλεγμένων Ελλήνων Συνδικαλιστών Αστυνομικών και της Ι.Ρ.Α. Θεσσαλονίκης; Γιατί υπήρχε ταυτόχρονη επίθεση Αλβανών εξτρεμιστών στις ιστοσελίδες μας και «γνωστών – αγνώστων» σε μένα; Όσον αφορά τη δεύτερη ερώτηση, αποδεικνύεται περίτρανα για ακόμη μια φορά η θεωρία των «συγκοινωνούντων δοχείων» μεταξύ ελληνικών οργανωμένων ομάδων πολιτικής βίας και αλβανικών εξτρεμιστικών ομάδων, κάτι το οποίο το γνωρίζουν καλά οι μάχιμοι Αστυνομικοί και ιδίως όσοι υπηρετούν σε Διμοιρίες. Όσον αφορά την πρώτη ερώτηση, θα ήθελα να πω μετά βεβαιότητας (σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει), ότι δεν υπήρχε καμία απολύτως σύμπτωση στην επιλογή των στόχων της επίθεσης, η οποία (επιλογή) κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν. Θέλω να τονίσω επίσης με κατηγορηματικό τρόπο, πως οι Αλβανοί εξτρεμιστές χάκερς, εκτέλεσαν «συμβόλαιο» εναντίον μας. Το ποιοι βρίσκονται πίσω από την παραγγελία του «συμβολαίου», προκύπτει αν αναρωτηθούμε το ποιοι έχουν όφελος με το να σταματήσουν τη λειτουργία των ιστοσελίδων μας και να μας φιμώσουν… Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε, υπάρχουν δύο εκδοχές. Η μία εκδοχή σχετίζεται με τη θεωρία των «συγκοινωνούντων δοχείων» που προανέφερα, ενώ η άλλη εκδοχή κάνει λόγο για κάτι πολύ πιο σοβαρό, η οποία αν αποδειχτεί (κάτι το οποίο δεν είναι καθόλου απίθανο) «κάποιοι» θα χάσουν τον ύπνο τους… Η πόλη από την οποία έγινε η επίθεση και το «ψηφιακό DNA» των δραστών, μας είναι γνωστά, δεν μπορώ όμως να αναφέρω περισσότερα, για ευνόητους λόγους, καθώς η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Όσον αφορά τώρα την επίθεση στο πρόσωπό μου, από γνωστό περιθωριακό αναρχοσάιτ, τις ύβρεις εναντίον μου, του τύπου «φασιστοτσόγλανος συνδικαλιστής», τις απειλές και την στοχοποίησή μου, από τα άτομα του συγκεκριμένου χώρου, έχω να πω μόνο ένα πράγμα. Γράφω επώνυμα, για τα πραγματικά προβλήματα και τις ανησυχίες των Συναδέλφων μου, με το θάρρος της γνώμης μου και κανένας κομπλεξικός κουκουλοφλώρος, ούτε κανένας άνανδρος προβοκάτορας ΑΝΤΙΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ, που κρύβεται πίσω από την ανωνυμία, που μπορεί να του παρέχει το διαδίκτυο, δεν μπορούν να με σταματήσουν. Μπορούσα, τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι Συνάδελφοι της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ», να ασχολούμαστε με τον ακίνδυνο, δημοσιοσχετίστικο, κομματικοποιημένο συνδικαλισμό, να ανακυκλώνουμε συνεχώς τα ίδια και τα ίδια, να εκδίδουμε κάπου κάπου καμιά «νερόβραστη» ανακοινωσούλα με την βαρετή ξύλινη γλώσσα που τις διακρίνει, να αρθρογραφούμε για «γυψοσανίδες» και «σοβάδες» και να ψάχνουμε που θα βολευτούμε καλύτερα, όπως τόσα και τόσα παλικάρια του Συνδικαλιστικού μας Κινήματος. Αντ’ αυτών όμως, είμαστε υπέρμαχοι του ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΟΥ και ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ Συνδικαλισμού και ο Αγώνας μας είναι ο Αγώνας ο Καλός και ο Δίκαιος, χωρίς εξαρτήσεις και δεσμεύσεις και υπέρ όλων των Συναδέλφων. Γι’ αυτό όλοι όσοι προσπαθείτε μάταια να μας εκφοβίσετε και να μας φιμώσετε, να γνωρίζετε καλά πως ΔΕΝ ΦΟΒΟΜΑΣΤΕ – ΔΕΝ ΛΥΓΙΖΟΥΜΕ – ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ!!!

Υπαρχιφύλακας ΠΑΣΧΑΛΙΑΣ Ιωάννης, Αντ/πος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης στην Π.Ο.ΑΣ.Υ. – Ιδρυτικό Μέλος της «ΔΥΝΑΜΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ»  paschaellas.blogspot.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ