2012-07-18 22:00:24
Φωτογραφία για ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ Ο ΣΤΑΜΟΓΙΑΝΝΟΣ
Την ένταξη του πρώην αμυντικού του Ολυμπιακού Παναγιώτη Σταμόγιαννου ανακοίνωσε η Κέρκυρα, με τον νεαρό στόπερ να υπογράφει συμβόλαιο δύο ετών με την ομάδα των Φαιάκων.

Ο 20χρονος στόπερ, (γεννημένος στις 20/1/1992), ο οποίος την περασμένη περίοδο αγωνίστηκε με την ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, υπέγραψε συμβόλαιο διετούς συνεργασίας με την Κέρκυρα με την διοίκηση του νησιώτικου συλλόγου να ανακοινώνει την ένταξή του.

Η καριέρα του Σταμόγιαννου ξεκίνησε από τον Ευρώτα Έλους. Το 2007 έκανε το άλμα παίρνοντας μεταγραφή στις υποδομές του Ολυμπιακού. Τον επόμενο χρόνο έκανε προετοιμασία με την πρώτη ομάδα υπό τις οδηγίες του Ερνέστο Βαλβέρδε, αφήνοντας καλές εντυπώσεις.

Το 2009 υπέγραψε πενταετές επαγγελματικό συμβόλαιο με τους ερυθρόλευκους και τη σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε δανεικός στη Δόξα Δράμας και στον Θρασύβουλο στην Football League. Την περασμένη σεζόν αγωνίστηκε στην ομάδα Νέων του Θρύλου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα γνωστοποιεί την επίσημη ένταξη στην οικογένεια της ομάδας των ποδοσφαιριστών, Παναγιώτη Σταμόγιαννου, Γιάννη Γκούμα και Ανέστη Νάστου. Και οι τρεις, υπέγραψαν συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Live o Δώνης
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Live o Δώνης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ