2012-07-19 08:45:05
Φωτογραφία για Κύριε Καρατζαφέρη τα λάθη στη πολιτική δεν τα ξεχνάει ο λαός
Ο Πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης σχολιάζοντας τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών μεταξύ των άλλων είπε “ Οι κύριοι Σαμαράς και Βενιζέλος... είναι δέσμιοι των υπογραφών που έβαλαν σ΄αυτό που τους παρουσίασε η Τρόικα. Ας πρόσεχαν που έβαζαν την υπογραφή τους”. Μίλησε επιτέλους σωστά ο Γιώργος διότι από τέτοια τεράστια λάθη είναι παθών, όταν ό ίδιος ψήφισε το πρώτο μνημόνιο με όλη του τη καρδιά, δεν τον ξαναψήφισαν μετά οι ΄Ελληνες ψηφοφόροι και στις δύο εκλογικές αναμετρήσεις (Μάιος – Ιούνιος), διότι πήρε κι αυτός το βάπτισμα του μνημονιακού πολιτικού όπως και η φίλη του Ντόρα Μπακογιάννη κι έτσι πήρε κι αυτή την ίδια κατρακύλα, αλλά επειδή εκείνη δεν άντεχε να βρίσκεται έξω από τη βουλή, αναγκάσθηκε να γλύψει εκεί που μέχρι πρότινος έφτυνε και μην ακούτε εκείνα που έλεγε ότι εάν η ΔΗ-ΣΥ δεν εισέλθει στη βουλή θα φύγει από την πολιτική.

Βλέπετε η γυναίκα κατάγεται από πολιτική οικογένεια και λογικό είναι να μάθει να λέει ψέματα και μετά να το γυρίζει. Ενώ ο φουκαράς ο Καρατζαφέρης δεν έγλυψε και έμεινε εκτός νυμφώνος.

Φίλε Γιώργο τα λάθη στη πολιτική δεν τα ξεχνάει ο λαός. Εσύ τον έκαψες με τη ψήφο σου στο μνημόνιο και ήθελες μετά να σε βάλει στη βουλή; ΄Ελεος πια

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«Olympiacos? Maybe, maybe»!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«Olympiacos? Maybe, maybe»!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ