2012-03-16 01:59:05
Φωτογραφία για Ο Σαμαράς… δεν θα πάρει!
Η χθεσινή ομιλία του Αντώνη Σαμαρά στη ΝΟΔΕ της Αθήνας, έδωσε ξεκάθαρα το στίγμα των προθέσεων του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας για το μέλλον. Και αποκάλυψε το πλαίσιο δράσης με το οποίο σκοπεύει να κινηθεί η Αξιωματική Αντιπολίτευση στην προεκλογική περίοδο, αλλά και το πώς θα λειτουργήσει μετεκλογικά.

Ο Αντώνης Σαμαράς ζήτησε να υπάρξει η μεγαλύτερη δυνατή συσπείρωση των στελεχών και των οπαδών της Νέας Δημοκρατίας, για τη σημαντική και κρίσιμη μάχη που έχει μπροστά της η Παράταξη, στις εκλογές που έρχονται. Με συσσωρευμένη εμπειρία από πολλές και δύσκολες εκλογικές αναμετρήσεις στο παρελθόν, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας γνωρίζει καλά ότι οι εκλογές κερδίζονται… πριν προκηρυχθούν.

Έτσι, και ενόψει ενός άκρως πολωτικού πολιτικού περιβάλλοντος, όπου αναμένεται το ΠΑΣΟΚ να οχυρωθεί πίσω από μια επιθετική ρητορική, την οποία θα υιοθετήσει η νέα ηγεσία υπό τον Ευάγγελο Βενιζέλο, προκειμένου να περιορίσει τις απώλειές του προς τα κόμματα της Αριστεράς, ο Αντώνης Σαμαράς θέλει μάχιμη και αφυπνισμένη τη βάση και το στελεχιακό δυναμικό της Νέας Δημοκρατίας.


Οι δημοσκοπήσεις καταγράφουν το σαφές και ευρύ προβάδισμα της σημερινής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, η αυτοδυναμία ωστόσο, που αποτελεί και τον αυτονόητο πολιτικό στόχο της Νέας Δημοκρατίας, κερδίζεται με καθημερινή προσπάθεια. Όχι με… σαστίσματα.

Γι’ αυτό άλλωστε και ο Αντώνης Σαμαράς σχολίασε με νόημα ότι… «δεν θα πάρει», αναφορικά με τα σενάρια δυνητικής συγκυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με το ΠΑΣΟΚ, στην περίπτωση που η Συγγρού δεν καταφέρει να φτάσει στον στόχο της αυτοδυναμίας.statesmen.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ