2012-07-21 19:46:14
Φωτογραφία για ΜΟΝΤΕΛΑ: ΠΑΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ Ο ΓΚΡΕΚΟ
Το εγκώμιο του Λεάντρο Γκρέκο έπλεξε σε δηλώσεις του στο "sentragoal.gr", ο πρώην προπονητής της Ρόμα και πλέον της Φιορεντίνα, Βιτσέντζο Μοντέλα.

Ο νεαρός τεχνικός, ο οποίος κάθισε στον πάγκο των «τζιαλορόσι» από τις 21 Φλεβάρη του 2011 έως τις 22 Μαΐου του ίδιου χρόνου, υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός παίρνει έναν ποδοσφαιριστή που μπορεί να τον βοηθήσει τόσο ανασταλτικά όσο και δημιουργικά στη μεσαία γραμμή τονίζοντας πως πρόκειται για έναν παίκτη του προπονητή.

«Πιστεύω πως ο Ολυμπιακός κάνει μία καλή επένδυση, παίρνει έναν παίκτη που είναι σε ώριμη ποδοσφαιρική ηλικία που έχει όρεξη για δουλειά και διάθεση να προσφέρει σε έναν σύλλογο που παίζει για τίτλους εντός συνόρων και διακρίσεις στην Ευρώπη», ήταν το αρχικό σχόλιο του Μοντέλα.

«Κατά την άποψη μου είναι ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να προσφέρει ανά πάσα στιγμή, είναι ένας παίκτης που είναι ετοιμοπόλεμος και συγκεντρωμένος ανά πάσα στιγμή, είναι ένας παίκτης του προπονητή, είναι, δηλαδή, ένα παιδί που θα ήθελαν να ΄χουν στις ομάδες τους οι προπονητές
. Αν, άλλωστε, στη Ρόμα δεν εκτιμούσαν τις δυνατότητες του, δεν θα προχωρούσαν τον περασμένο Φλεβάρη σε ανανέωση του συμβολαίου του, όπως έκαναν με τον Ντε Ρόσι και τον Περότα», συμπλήρωσε ο Μοντέλα και έσπευσε να μιλήσει για τα «συν» και όποια «πλην» έχει ο Γκρέκο.

«Είναι ένας σύγχρονος χαφ που μπορεί να αμυνθεί, αλλά και να δημιουργήσει», επεσήμανε ο 38χρονος τεχνικός και πρόσθεσε:

«Από πλευρά ταχύτητας είναι σε αρκετά καλό επίπεδο, ενώ διακρίνεται για τη δύναμη και το πάθος που βγάζει μέσα στο γήπεδο», υπογράμμισε ο Μοντέλα και πρόσθεσε:

«Εκείνο, βέβαια, που του λείπει, είναι το γκολ, η συχνή επαφή με τα δίχτυα, αλλά για τη θέση που παίζει, είναι, μάλλον, δευτερεύων. Αλλωστε, ο Ολυμπιακός, εφόσον προχωρά στην απόκτηση του, δεν τον παίρνει για να «βγάλει» γκολ, αλλά για τον βοηθήσει μεσοαμυντικά».

Οσο για το τέλος, ο Μοντέλα έσπευσε να θυμηθεί μία ατάκα του Φραντσέσκο Τότι προς το τέλος του 2010 για τον Γκρέκο. Τι ακριβώς είχε πει ο «Il Capitano»; Η απάντηση έρχεται από τον Μοντέλα. «Όταν είμαστε σε δύσκολες στιγμές, πιστεύω πολύ στον Γκρέκο, διότι είναι ένας παίκτης με κρύο αίμα και εξαιρετικές δυνατότητες», είπε χαρακτηριστικά ο νέος προπονητής της Φιορεντίνα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ