2012-03-16 09:42:07
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Κλείνει άλλη μια πολυεθνική στην Ελλάδα
Η εταιρία La Redute τα μαζεύει και φεύγει μετά το καλοκαίρι. Μετά από 8 χρόνια παρουσίας στην ελληνική αγορά, πουλώντας γυναικεία ρούχα... μέσω του καταλόγου της αλλά και μέσω του διαδικτύου, πήραν την απόφαση σε υψηλό επίπεδο της διοίκησης να σταματήσουν την δραστηριότητα της εταιρίας στην Ελλάδα αλλά και σε άλλες χώρες του εξωτερικού.

Ο λόγος όπως μας αναφέρανε συνεργάτες της εν λόγω εταιρίας, είναι ότι η οικονομική κατάσταση αλλά και η κρίση επηρέασε όπως τις περισσότερες πολυεθνικές και την La Redute να έχει σημαντική μείωση των πωλήσεων της το 2011 και παρουσίασε ζημιέςειδικότερα το δεύτερο εξάμηνο.

Τι θα γίνει όμως με τους υπαλλήλους της εταιρίας κανείς δεν γνωρίζει, η ανεργία θα δεχτεί περίπου άλλα 60 άτομα μετά από αυτή την απόφαση. Ήδη από όσο έχουμε μάθει έχουν απολύσει περισσότερους από τους μισούς και θα απολύσουν και τους υπόλοιπους μέχρι το τέλος της καλοκαιρινής σεζόν.


Όσο για τους πελάτες, δεν μας έχουν δώσει κάποια επίσημη ενημέωση ακόμα τα διοικητικά στελέχη της εταιρίας. Πως θα εξυπηρετηθούν όλοι όσοι παραγγείλουν μέχρι και την τελευταία στιγμή, πως θα επιστρέψουν τα προϊόντα και πως θα τους επιστρέφουν τα χρήματα, άγνωστο!

Ήδη κάποιοι από τους πελάτες της εταιρίας έχουν δει διαφορά στην εξυπηρέτηση. Καθυστερήσεις στις παραδόσεις των προϊόντων από την εταιρία ταχυμεταφορών Γενική Ταχυδρομική, άσχημη συμπεριφορά από τους κούριερ αλλά και λιγότερες προσφορές από όσο μας είχαν συνηθίσει είναι κάποια από τα αρνητικά που άρχισαν να φαίνονται από τον Φεβρουάριο.

Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να κλείσουνε τις οικομικές διαφορές τους με όλους τους πελάτες και συνεργάτες τους και να μην ακολουθήσουν παράτυπα μονοπάτια όπως έχουμε συνηθίσει από άλλες εταιρίες τα τελευταία χρόνια.

Αναγνώστης Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ