2012-07-24 11:03:02
Φωτογραφία για Απροειδοποίητη στάση εργασίας του ΜΕΤΡΟ και του ΗΣΑΠ από τις 11.00 έως τις 13.00
Στάση εργασίας από τις 11:00 έως τις 13:00 πραγματοποιούν σήμερα οι ηλεκτροδηγοί στο Μετρό και τον ΗΣΑΠ διαμαρτυρόμενοι για την κράτηση συναδέλφου τους, στη βάρδια του οποίου, υπήρξε περιστατικό πτώσης ατόμου στις γραμμές.

Οι εργαζόμενοι έλαβαν ξαφνικά τη σχετική απόφαση, διαμαρτυρόμενοι για την κράτηση συναδέλφου τους, στη βάρδια του οποίου, υπήρξε περιστατικό πτώσης ατόμου στις γραμμές.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Ηλεκτροδηγών της ΣΤΑΣΥ αναφέρει ότι το βράδυ της Δευτέρας ένας άνδρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο σταθμό Αττική.

Τελικά ανασύρθηκε κάτω από το διερχόμενο συρμό χωρίς να έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τόσο ο ίδιος όσο και αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι επρόκειτο για «καθαρή» απόπειρα αυτοκτονίας.

«Παρόλο που δεν υπήρχε θανατηφόρο περιστατικό ο εισαγγελέας υπηρεσίας διέταξε τα αστυνομικά όργανα να κρατήσουν στο τμήμα το συνάδελφο όλη τη νύχτα, ώστε το πρωί να παρουσιαστεί ο ίδιος στον εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφάσιζε για την άρση του περιορισμού που του είχε επιβληθεί», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

defencenet.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ