2012-07-24 11:06:04
Φωτογραφία για Ο Διαμαντίδης έπεισε τον Ούκιτς!
Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την σπουδαία μεταγραφή του Ρόκο Λένι Ούκιτς αλλά για να καταφέρει να αποσπάσει την υπογραφή του Κροάτη γκαρντ, χρειάστηκε την βοήθεια ακόμα και του Δημήτρη Διαμαντίδη!

Από την στιγμή που ο Ρόκο Λένι Ούκιτς ήταν ελεύθερος, ήταν δεδομένο ότι αρκετές ομάδες θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Την περασμένη Παρασκευή (20/7) ο Κροάτης γκαρντ προτάθηκε στον Παναθηναϊκό και όπως ήταν λογικό οι «πράσινοι» δεν αδιαφόρησαν και κινήθηκαν για την απόκτηση του.

Ο Ούκιτς τις τελευταίες ημέρες είχε στα χέρια του τέσσερις προτάσεις. Εκείνη του Παναθηναϊκού, της Μάλαγα, της Κάχα Λαμποράλ και της Ούνικς Καζάν. Τα περισσότερα χρήματα στον παίκτη τα πρόσφερε η ρωσική ομάδα (2.6 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια), η Ουνικάχα είχε το πλεονέκτημα του Ρέπεσα (προπονητής του Ούκιτς στην Ρόμα και στην Εθνική Κροατίας), ενώ η Κάχα σταδιακά αποσύρθηκε από την διεκδίκηση του 28χρονου γκαρντ.


Πως όμως ο Παναθηναϊκός έπεισε τελικά τον Ούκιτς; Όπως αναφέρει σήμερα (24/7) το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΤΑ ΝΕΑ» η προσφορά των «πρασίνων» ήταν στα 1.8 εκατ. ευρώ για δύο χρόνια. Συνεπώς τα λεφτά των Ρώσων ήταν καλύτερα, ενώ η Μάλαγα έδινε λιγότερα αλλά είχε τον... Ρέπεσα που πίεζε τον παίκτη να πει το «ναι».

Ο Παναθηναϊκός όμως χρησιμοποίησε όση... γοητεία μπορούσε να ασκήσει, με τον Δημήτρη Διαμαντίδη να επικοινωνεί προσωπικά με τον Ούκιτς! «Έλα στον Παναθηναϊκό. Θα κάνουμε νέα ομάδα, θα έχει σημαντικό ρόλο και οι στόχοι μας θα είναι υψηλοί» φέρεται να είπε -σύμφωνα πάντα με την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ»- στον Κροάτη γκαρντ ο αρχηγός του «τριφυλλιού».

Έτσι και αλλιώς ο Παναθηναϊκός από τις τέσσερις ομάδες είχε από την αρχή σαφέστατο προβάδισμα σε πρεστίζ και κύρος και από την στιγμή που ο Ούκιτς άκουσε από τον Διαμαντίδη όσα ήθελε να ακούσει, επέλεξε την ομάδα όπου θα... περνά καλά και αγνόησε τα περισσότερα χρήματα.

Πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ