2012-07-24 11:09:03
Φωτογραφία για VIDEO: Μοιραίο κάρφωμα για 19χρονο μπασκετμπολίστα!
O 19χρονος Ντέιβιντ Μέιρα έχασε τη μάχη με τη ζωή μετά από 12 μέρες στις οποίες βρισκόταν σε κώμα Το δυστύχημα για το νεαρό μπασκετμπολίστα είχε προκληθεί στις 12/07 στην προσπάθειά του να καρφώσει την μπάλα κατά τη διάρκεια προπόνησης με την ομάδων νέων της Uniceub/BRB Brasilia.

Η μπασκέτα δεν άντεξε το κάρφωμά του, έσπασε και τον καταπλάκωσε με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει πολύ σοβαρά στο λαιμό!

Ο Μέιρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση έχοντας υποστεί ήδη δύο καρδιακές ανακοπές στο παρκέ. Δυστυχώς "έσβησε" μετά από 12 μέρες.

Δεξιά, λίγο μετά το δυστύχημα του αδικοχαμένου Ντείβιντ Μέιρα.

Ο πρόεδρος της ομάδας Brasilia, Αντόνιο Καρβάλο, δήλωσε μετά την είδηση του θανάτου του 19χρονου:

"Λυπούμαστε βαθιά για την απώλεια του Ντέιβιντ Μέιρα. Είναι μια στιγμή μεγάλου πόνου για όλους και ειδικά για την οικογένειά του. Εκφράζουμε στους οικείους του την αλληλεγγύη μας. Θα τους παρέχουμε κάθε αναγκαία στήριξη".


Ανακοίνωση εξέδωσε και η μπασκετική ομοσπονδία της χώρας εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια προς την οικογένεια και τους φίλους του αθλητή.

Συναθλητές, φίλοι και συγγενείς στο μοιραίο γήπεδο μετά την είδηση του θανάτου του Μέιρα.

Η Αστυνομία ήδη διεξάγει έρευνα για το πως έσπασε η μπασκέτα. Έχουν συλλεχθεί όλο τα στοιχεία από τον τόπο του δυστυχήματος, ενώ η προθεσμία για να βγάλει το πόρισμα ανέρχεται σε 30 ημέρες από την ημέρα του συμβάντος.

Ωστόσο μετά και τον θάνατο του Μέιρα αναμένεται να "τρέξει" την έρευνα για να απαντηθεί στο πως ένα νέος άνθρωπος έχασε τόσο άδικα τη ζωή του.

Η τραγική είδηση όπως μεταδόθηκε από τοπικό δελτίο ειδήσεων:
sport24.gr
VIDEO
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ