2012-07-24 11:06:46
Φωτογραφία για Απροειδοποιήτη στάση εργασίας αυτή την ώρα έως τη 1μμ των συρμών του Μετρό
Ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν οι συρμοί του Μετρό και του ΗΣΑΠ από της 11πμ έως τη 1μμ, κατόπιν στάσης εργασίας των ηλεκτροδηγών.

Αιτία της διαμαρτυρίας η σύλληψηοδηγού τρένου κατόπιν απόπειρας αυτοκτονίας επιβάτη στις γραμμές του ΗΣΑΠ στην Αττική Οι ηλεκτροδηγοί διαμαρτύρονται για την άδικη, όπως τη χαρακτηρίζουν, κράτηση του συναδέλφου τους.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Ηλεκτροδηγών της ΣΤΑΣΥ αναφέρει ότι το βράδυ της Δευτέρας ένας άνδρας αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει πέφτοντας στις γραμμές του ΗΣΑΠ στο σταθμό Αττική.

Τελικά ανασύρθηκε κάτω από το διερχόμενο συρμό χωρίς να έχει υποστεί σοβαρό τραυματισμό. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, τόσο ο ίδιος όσο και αυτόπτες μάρτυρες κατέθεσαν ότι επρόκειτο για «καθαρή» απόπειρα αυτοκτονίας.

«Παρόλο που δεν υπήρχε θανατηφόρο περιστατικό και αφού όλες οι ενδείξεις (καταθέσεις) συνομολόγησαν ότι ο ηλεκτροδηγός δε φέρει την παραμικρή ευθύνη, ο εισαγγελέας υπηρεσίας διέταξε τα αστυνομικά όργανα να κρατήσουν στο τμήμα το συνάδελφο όλη τη νύχτα, ώστε το πρωί να παρουσιαστεί ο ίδιος στον εισαγγελέα, ο οποίος και θα αποφάσιζε για την άρση του περιορισμού που του είχε επιβληθεί», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ