2012-07-24 16:50:04
Φωτογραφία για Virgin σε αεροσυνοδούς: Μην αποκαλείτε τους επιβάτες φίλους
Νέοι κανόνες συμπεριφοράς για το προσωπικό της Virgin Australia, που ζητά από τους αεροσυνοδούς της να μην είναι πολύ σέξι και φιλικοί με τους επιβάτες των επαγγελματικών πτήσεων. Η εταιρεία που ίδρυσε το 2000 ο Sir Richard Branson θέλει με τους νέους αυτούς κανόνες να μεταμορφωθεί σε πιο ισχυρό αντίπαλο της Qantas, που προτιμά το επιβατικό κοινό για επαγγελματικά ταξίδια. Μεταξύ των νέων κανόνων, οι αεροσυνοδοί θα πρέπει να αποπέμψουν το σέξι στυλ που έχουν υιοθετήσει κατά την πάροδο των χρόνων, να μην σταυρώνουν τα χέρια τους, καθώς και να μην απευθύνονται στους επιβάτες με χαρακτηρισμούς όπως "φίλε".

"Δεν θέλουμε να δημιουργήσουμε κλώνους. Θέλουμε να διατηρήσουμε τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της εταιρείας μας, αλλά να εξελίξουμε τη συμπεριφορά του προσωπικού μας", δήλωσε εκπρόσωπος της Virgin.

Η εταιρεία παρουσίασε αύξηση από το 10% στο 18% στις επαγγελματικές πτήσεις, μέσα στα τελευταία δύο χρόνια, όμως η μάχη στον τομέα αυτόν, έχει φέρει πτώση στις τιμές των εισιτηρίων έως και 40% και ένα 20% μόλις τον προηγούμενο μήνα.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ