2012-07-24 19:32:02
Φωτογραφία για Μυστήριο καλύπτει τον σοβαρό τραυματισμό της 15χρονης στην Πάρο
Αδιευκρίνιστες παραμένουν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες η 15χρονη βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένη σε παραλία στην Πάρο. Η νεαρή νοσηλεύεται στο Αττικό Νοσοκομείο σε κωματώδη κατάσταση ενώ φέρει τραύματα στο κεφάλι και στην κοιλιά…

Κλιμάκιο του Τμήματος Εγκληματολογικών Ερευνών έχει μεταβεί στο νησί για να διαλευκάνει την υπόθεση. Σύμφωνα με την εφημερίδα Τα Νέα οι έρευνες εστιάζουν στο κινητό της 15χρονης. Από την άρση του απορρήτου οι αρχές ελπίζουν να καταλάβουν μέσω των κλήσεων τι συνέβη το μικρό χρονικό διάστημα που το κορίτσι χωρίστηκε από την οικογένειά του.

Η 15χρονη έχει υποβληθεί σε λεπτή χειρουργική επέμβαση στο κεφάλι, ενώ κρίσιμα για την υγεία της κρίνονται τα επόμενα εικοσιτετράωρα.

Το κορίτσι είχε πάει με τη μητέρα του για διακοπές στην Πάρο, όπου φιλοξενούνταν σε φιλικό τους σπίτι. Χθες, γύρω στις 8.30 το βράδυ, έκαναν μπάνιο στην περιοχή "Χρυσή Ακτή" και κάποια στιγμή η μητέρα της την έχασε.

Η γυναίκα άρχισε να την αναζητά και βρήκε τη 15χρονη πίσω από βράχια, αναίσθητη και σε κακή κατάσταση. Το κορίτσι έφερε πολλά χτυπήματα στο κεφάλι και στο πρόσωπο, έχοντας χάσει τις αισθήσεις του, ενώ έλειπε το κάτω μέρος του μαγιό.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ