2012-07-24 21:25:03
Φωτογραφία για Ο Γ. Μανώλης εκπροσώπησε τους Ανεξάρτητους Έλληνες στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ
από το Γραφείο Τύπου

Ο Συντονιστής Γραμματέας Εργασιακών και Κοινωνικών Θεμάτων και Αυτοδιοικητικών Υποθέσεων κ. Γιάννης Μανώλης, εκπροσώπησε... τους ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ στο σημερινό συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ και κατέθεσε την αντίθεση του Κινήματος στις νέες οριζόντιες περικοπές του εφάπαξ. Περικοπές που αποφάσισε ο υπουργός Εργασίας, παρά τις δηλώσεις και τα διαγγέλματα των αρχηγών της συγκυβέρνησης πως δε θα υπάρξουν ούτε νέες ούτε οριζόντιες περικοπές.

Παράλληλα ο κ. Γιάννης Μανώλης επισκέφθηκε τα κεντρικά γραφεία της ΕΥΔΑΠ που βρίσκονται υπό κατάληψη. Ενημερώθηκε από τους εργαζόμενους για τις νέες οριζόντιες περικοπές που αποφάσισε χθες τη νύχτα και χωρίς τη συμμετοχή των εκπροσώπων των εργαζομένων το Δ.Σ της εταιρείας κατά 18% και την προωθούμενη πώληση – ξεπούλημα κατά τους ίδιους – της ΕΥΔΑΠ.

Ο κ. Μανώλης διαβεβαίωσε τους εργαζόμενους πως οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ είναι αντίθετοι σε όλες τις νέες οριζόντιες περικοπές που προχωρά η συγκυβέρνηση των προθύμων αλλά και στην απόλυτη διαφωνία του Κινήματος στην πώληση της ΕΥΔΑΠ.

Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δηλώνουν πως θα δώσουν μάχη μέσα και έξω από τη Βουλή, για να υπερασπιστούν τους Έλληνες πολίτες από τη βάρβαρη αντιλαϊκή κυβερνητική πολιτική και να προστατέψουν τη δημόσια περιουσία που με αδιαφανείς διαδικασίες προωθεί η συγκυβέρνηση των προθύμων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ