2012-07-24 21:49:04
Φωτογραφία για Φάιμαν: Ανυπολόγιστες οι συνέπειες εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ
Για τις «ανυπολόγιστες» συνέπειες που θα είχε για όλες τις χώρες μια ενδεχόμενη έξοδος της Ελλάδας από την Ευρωζώνη προειδοποίησε ο καγκελάριος της Αυστρίας και αρχηγός των Αυστριακών Σοσιαλδημοκρατών Βέρνερ Φάιμαν, σε δηλώσεις του, μετά από συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στη Βιέννη, όπως μεταδίδει το ΑΠΕ - ΜΠΕ.

Ο αυστριακός καγκελάριος τόνισε ότι οι Ευρωπαίοι εταίροι θα πρέπει να τηρήσουν τις υποχρεώσεις τους απέναντι στην Ελλάδα, σημειώνοντας πάντως ότι το ίδιο ισχύει και για την ελληνική κυβέρνηση.

«Θα το επαναλάβω για μια ακόμη φορά, πως αν μια χώρα εξέλθει από την Ευρωζώνη, αυτό θα έχει μειονεκτήματα για όλες τις χώρες», παρατήρησε, επισημαίνοντας ότι η λύση της εξόδου από το ευρώ «δεν είναι, όπως θέλουν να την παρουσιάσουν ορισμένοι, η φθηνότερη, η ευνοϊκότερη και η καλύτερη, αλλά, τουναντίον, θα έχει ανυπολόγιστες συνέπειες».

Νωρίτερα, ο κ. Φάιμαν ανέφερε ότι είναι πολύ νωρίς για να ειπωθεί ο,τιδήποτε για την Ελλάδα, την ώρα που βρίσκεται σε εξέλιξη η αξιολόγηση από την τρόικα.

parapolitika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πάει ΝΒΑ ο Κιριλένκο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πάει ΝΒΑ ο Κιριλένκο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ