2012-07-24 21:44:04
Φωτογραφία για Το καρφί της Kim για την πορνό ταινία της Paris
Η Kim Kardashian υποστηρίζει ότι θέλει να ξεχάσει ένα από τα μεγάλα ατοπήματα στη ζωή της, την πορνό ταινία με τον Ray J που είχε προκαλέσει σάλο στις αρχές της καριέρας της, αλλά και η ίδια δεν κρατάει το στοματάκι της κλειστό Στο τελευταίο επεισόδιο του τηλεοπτικού reality show της οικογένειας Kardashian ("Keeping Up with the Kardashians"), η Kim ήταν καθ’ οδόν με τη μητέρα της Kris Jenner με σκοπό να κατασκοπεύσουν το σύζυγό της Bruce, ο οποίος βρισκόταν σε ένα γήπεδο γκολφ με το πρώην supermodel Angie Everhart.

Κάποια στιγμή η μητέρα της τη ρώτησε αν έχει κάμερα με φακό νυχτερινής όρασης και η Kim βρήκε την ευκαιρία να ρίξει το καρφί της: «Όχι, κάτι τέτοιο μπορεί να έχει μόνο η Paris Hilton».

Φυσικά, η 31χρονη Kardashian αναφερόταν στο περίφημο πορνό βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο με πρωταγωνιστές την Paris και τον πρώην φίλο της, Rick Salomon.

«Είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα», θα λέγαμε...

Μπορεί η ίντριγκα μεταξύ των δύο τηλεοπτικών περσόνων να έχει… πλάκα, σίγουρα όμως δεν βοηθάει καθόλου την Kim να θάψει ένα «μεγάλο λάθος», όπως είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της στην Oprah Winfrey.

«Όταν κυκλοφόρησε αυτό το βίντεο, ξεκινούσα την τηλεοπτική μου καριέρα. Ήταν ιδιαίτερα αρνητικός ο τρόπος που συστήθηκα στο κοινό κι έτσι έπρεπε να καταβάλλω δέκα φορές μεγαλύτερη προσπάθεια ώστε ο κόσμος να δει ποια πραγματικά είμαι», είχε εξομολογηθεί.

«Σε καμία περίπτωση δεν παινεύω τον εαυτό μου, αντιθέτως έχω μετανιώσει και αν μπορούσα να γυρίσω το χρόνο πίσω… σίγουρα δεν θα το ξαναέκανα», είχε πει χαρακτηριστικά.
planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ