2012-07-24 23:25:49
Φωτογραφία για Ο μυστικός δείπνος με την Καινούργιου και η κουκούλα του ληστή
Είναι ευρέως γνωστό πως ο διεθνής ποδοσφαιριστής λίγο πριν φύγει για προετοιμασία στην Σκωτία με την Σέλτικ, απόλαυσε ένα ρομαντικό Σαββατοκύριακο με την νέα του αγαπημένη, Κατερίνα Καινούργιου, στην Μύκονο.

Οι παπαράτσι τους απαθανάτισαν να περπατάνε στα σοκάκια χαμογελαστοί και πολλοί είναι εκείνοι που μιλούν για το ξεκίνημα ενός μεγάλου έρωτα.

Αυτό όμως που δεν γνωρίζει κανείς είναι πως η όμορφη Κατερίνα Καινούργιου και ο Γιώργος Σαμαράς επέλεξαν ένα από τα βράδια τους στο νησί των ανέμων να δειπνήσουν μαζί με την παρέα τους σε ένα απομονωμένο εστιατόριο της Μυκόνου, το οποίο μαζεύει περισσότερο ξένους και επώνυμους που δεν θέλουν να γίνουν στόχος για τους φωτογράφους και τους δημοσιογράφους.

Πρώτος έφτασε ο ποδοσφαιριστής με την παρέα του στο Uno Con Carne και μετά από λίγο εμφανίστηκε η παρουσιάστρια του Δέστε Τους με ένα μαύρο μακρύ φόρεμα και τα μαλλιά της πιασμένα κοτσίδα
. Η Κατερίνα Καινούργιου δείχνει να περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της, καθώς τόσο στα επαγγελματικά της όσο και στα προσωπικά της τα πράγματα πάνε από το καλό στο καλύτερο. Η ξανθιά παρουσιάστρια πρόσφατα ανανέωσε το συμβόλαιο της με τον Alpha και πριν από λίγες ημέρες έγραψε στο twitter πως το τραγούδι των Vegas που λέει «είσαι ότι έψαχνα να βρω, κάθε ελπίδα που είχα να ερωτευτώ» την εκφράζει πάρα πολύ αυτό το διάστημα.

Έτσι λοιπόν το ζευγάρι απόλαυσε το δείπνο του στο Αργεντίνικο εστιατόριο, μόνο που στο τέλος της βραδιάς ο καθένας έφυγε ξεχωριστά για τους ευνόητους λόγους. Ο Γιώργος Σαμαράς όμως στην προσπάθεια του να αποχωρήσει χωρίς να το αναγνωρίσουν, κατάφερε να τραβήξει όλα τα βλέμματα των περαστικών κλείνοντας το φερμουάρ του φούτερ του μέχρι επάνω αφήνοντας μόνο τα μάτια του εκτεθειμένα.
24wro
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ