2012-07-25 19:58:40
Φωτογραφία για «ΣΥΝΟΛΟ ΜΕ ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΥΝΟΧΗ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ»
Θετικά τα πρώτα δείγματα γραφής για τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στον Ολυμπιακό, σύμφωνα με τους συμπατριώτες του, οι οποίοι πιστεύουν ότι μόλις καταφέρουν οι ερυθρόλευκοι να αφομοιώσουν στο απόλυτο τις μεθόδους του Πορτογάλου τεχνικού, τότε ο δείκτης ποιότητας θα μεγαλώσει ακόμα περισσότερο.

Όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "katimagiko.gr", στην "Οjogo" αφού αναφέρουν ότι οι φάσεις των δύο πέναλτι δημιούργησαν την... ανισορροπία στο σκορ του αγώνα, στη συνέχεια ανέδειξαν κάποια στοιχεία της δουλειάς του Ζαρντίμ.

Ξεχωρίζοντας τους Φετφατζίδη, Πάντελιτς από το πρώτο μέρος και τον Αμπντούν στο δεύτερο, οι Πορτογάλοι, τονίζουν την ικανότητα των παικτών του Ολυμπιακού να λειτουργούν ως ένα συνεκτικό σύνολο.

«Ολυμπιακός απέδειξε ότι είναι ένα σύνολο με υψηλού επιπέδου συνοχή, που εστιάζει στην κατοχή της μπάλας για να δημιουργήσει ευκαιρίες και να σκοράρει», ήταν το σχόλιο για το πρώτο ημίχρονο.

Συνολικά για την εικόνα που παρουσίασε ο Ολυμπιακός, το πορτογαλικό δημοσίευμα επικέντρωσε στο έργο του Ζαρντίμ και αυτά που προσπαθεί να περάσει η ομάδα: «Ο Ολυμπιακός για την επίτευξη του στόχου του προγράμματος του Λεονάρντο Ζαρντίμ, προσπαθεί να δημιουργήσει αυτοματισμούς. Και προσπαθεί να το πετύχει αφομοιώνοντας τις μεθόδους του Πορτογάλου τεχνικού»
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ