2012-08-03 16:24:07
Φωτογραφία για Ν. Κιουτσούκης: Η κρίση έχει περάσει από κάποιους μόνο από τη μύτη των στυλό τους
Σκληρές κουβέντες από τον πρόεδρο της ΔΑΚΕ και γραμματέα της ΓΣΣΕ, Νίκο Κιουτσούκη. Μιλώντας στον realfm 97,8 ο «γαλάζιος» συνδικαλιστής καυτηρίασε την τακτική που ακολουθεί ο κυβερνητικός συνασπισμός με αφορμή το πακέτο των μέτρων των 11,5 δισ. ευρώ. «Κάθε δόση αποτελεί μέτρο εκβίασης για νέα μέτρα. Αν δεν σταματήσει αυτό πολύ σύντομα η χώρα θα βρίσκεται εκτός ευρώ και ευρωζώνης», είπε μεταξύ άλλων ο κ. Κιουτσούκης ο οποίος προέτρεψε όλους τους βουλευτές να λάβουν πολύ σοβαρά υπόψη τους πριν ψηφίσουν τα μέτρα την τύχη που είχαν κάποιοι συνάδελφοί τους από την προηγούμενη βουλή.

«Θα πρέπει οι βουλευτές να είναι πάρα πολύ προσεκτικοί όταν θα πάνε να ψηφίσουν τα μέτρα γιατί πιστεύω ότι αν δεν το κάνουν θα έχουν την ίδια τύχη με τους συναδέλφους τους από την προηγούμενη βουλή. Κι αυτό δεν το λέω εγώ, αλλά τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών», τόνισε χαρακτηριστικά.

Παράλληλα, ο συνδικαλιστικής της Νέας Δημοκρατίας πρόσθεσε: «Εδώ και δύο χρόνια πάμε με τη λογική των εκβιασμών των δανειστών. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να τους δώσουμε να καταλάβουν ότι δεν αντέχουν άλλα μέτρα. Όσοι δεν μπορούν να το κάνουν να πάνε σπίτι τους».

Ο κ. Κιουτσούκης προανήγγειλε δυναμικές κινητοποιήσεις από την πλευρά της ΓΣΣΕ σε περίπτωση που ψηφιστούν τα μέτρα για τα 11,5 δισ. ευρώ, ενώ σχολίασε δηκτικά σχετικά με τις αποφάσεις που λαμβάνονται και αφορούν την κοινωνία λέγοντας: «Για κάποιους η κρίση έχει περάσει μόνο από τη μύτη των στυλό τους».
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ