2012-08-03 16:18:04
Φωτογραφία για «Δυνατά» στο Europa League με την bet-at-home.com!
Μία εβδομάδα, ευρωπαϊκή από κάθε άποψη, συνεχίζεται και κλείνει με τον καλύτερο τρόπο... με τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League Η bet-at-home.com σας παρέχει πλούσιες στοιχηματικές επιλογές στο σύνολο των αγώνων, με το ενδιαφέρον να στρέφεται στην συμμετοχή των ελληνικών ομάδων.

Ο «δικέφαλος του Βορρά», κάνει το ευρωπαϊκό του ντεμπούτο κόντρα στην Bnei Yehuda, στο Ισραήλ. Θα μπορέσει όμως ο ΠΑΟΚ να μπει στην διοργάνωση με το «δεξί»; Οι πιθανότητες είναι υπέρ σας, καθώς ποντάροντας στο «διπλό» του ΠΑΟΚ, η απόδοσή σας στην bet-at-home.com πολλαπλασιάζεται αυτόματα επί 2,05. Αντίθετα, η νίκη των Ισραηλινών παίζεται στο 3,10, με το «Χ» να βρίσκεται στο 3,20. Το under / over 2.5 της αναμέτρησης, παίζεται στο 1,75 και 1,85 αντίστοιχα.

Την καλή του πορεία στο Europa League, θέλει να διατηρήσει η ομάδα του Αστέρα, η οποία δοκιμάζεται στην Τρίπολη, με την Maritimo Funchal. Θα καταφέρει η ομάδα των Αρκάδων να δείξει το ίδιο ευρωπαϊκό «πρόσωπο» απέναντι στην πορτογαλική ομάδα; Στην bet-at-home.com, ο «άσσος» του Αστέρα παίζεται στο 2,45, με την ισοπαλία να βρίσκεται στο 2,85 και το «διπλό» της Maritimo στο 2,75. Το under / over 2.5 του αγώνα, παίζεται στο 1,50 και 2,35 αντίστοιχα.


Και οι κυπριακές ομάδες όμως, έχουν πολύ δυνατή παρουσία σε αυτό τον γύρο, με τις συμμετοχές των τριών εκπροσώπων, του ΑΠΟΕΛ, της Ομόνοιας και της Ανόρθωσης. Το ΑΠΟΕΛ εμφανίζεται στην bet-at-home.com ως το απόλυτο φαβορί του αγώνα, με τον «άσσο» κόντρα στην Aalesund να βρίσκεται στο 1,25, το «Χ» στο 4,50 και με το «διπλό» των Νορβηγών να δεκαπλασιάζει την απόδοσή σας! Η ομάδα της Ομόνοιας δοκιμάζεται στο Βελιγράδι, κόντρα στην Crvena Zvezda. Οι αποδόσεις της bet-at-home.com φτάνουν στο 1,70 για τη νίκη των Σέρβων, στο 3,35 για το «Χ» και στο 4,20 για τη νίκη της κυπριακής ομάδας. Τέλος, η Ανόρθωση θα επιχειρήσει την απόδραση από τη Γεωργία με το «διπλό», το οποίο πολλαπλασιάζει την απόδοσή σας επί 2,10! Κόντρα στην Dila Gori, ενδεχόμενο νίκης των Γεωργιανών, σας δίνει απόδοση στο 2,95 για τον «άσσο» και 3,25 για την ισοπαλία.

Οι αγώνες του Europa League συνεχίζονται με αμείωτο ενδιαφέρον, καθώς σπουδαίοι σύλλογοι των ευρωπαϊκών γηπέδων, όπως η Liverpool και η Inter, μπαίνουν και αυτές στο «κόλπο» της πρόκρισης για την επόμενη φάση! Οι Άγγλοι θα επιδιώξουν να κάνουν επίδειξη δύναμης κόντρα στην Gomel από τη Λευκορωσία, ενώ οι Ιταλοί θα επιχειρήσουν το «διπλό» μέσα στην Κροατία, απέναντι στην Hajduk Split. Αναζητήστε όλες τις αποδόσεις του Europa League μέσα από την bet-at-home.com!

Υπενθυμίζουμε ότι οι Ολυμπιακοί Αγώνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη και η bet-at-home.com δηλώνει παρούσα, με αμέτρητες αποδόσεις για κάθε άθλημα και πολλά ειδικά στοιχήματα, τα οποία σας περιμένουν στο site της:

http://www.bet-at-home.com/start.aspx

Σχετικά με την bet at home.com:

Η bet-at-home.com AG, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρίες στους τομείς Online-Gaming και αθλητικού στοιχήματος. Με σχεδόν δύο εκατομμύρια εγγεγραμμένους χρήστες η bet-at-home.com είναι μία από τις πιο δημοφιλείς στοιχηματικές εταιρίες στην Ευρώπη και είναι εισηγμένη στα χρηματιστήρια της Βιέννης και της Φρανκφούρτης.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ