2012-08-12 15:14:33
Φωτογραφία για Η WILLIAMS ΠΑΕΙ... ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ (PHOTOS)
H Williams πάει στη Βενεζουέλα για να έρθει πιο κοντά με τους οπαδούς του Πατόρ Μαλντονάδο!

Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του το "woop.gr", με τη νίκη του στην Ισπανία, ο 27χρονος πιλότος από τη Βενεζουέλα, Παστόρ Μαλντονάδο, έγινε είδωλο για τους συμπατριώτες του.

Η Williams, εκμεταλλευόμενη την παύση στο πρωτάθλημα, θα ταξιδέψει στο Καράκας ώστε να σισφύξει τις σχέσεις της με τους εκεί συνεργάτες της, αλλά και τους οπαδούς του Μαλντονάδο.

"Είμαι περήφανος Βενεζουελανός και δεν μπορώ να περιμένω να επιστρέψω στο σπίτι μου από την πρόσφατη νίκη μου στο ισπανικό Grand Prix. Πάντα λαμβάνω αρκετή υποστήριξη από τους πιστούς μου συμπατριώτες και αυτό το ταξίδι αποτελεί ευκαιρία για να δώσω κάτι πίσω σε αυτούς στη Βενεζουέλα που με βοήθησαν να είμαι εδώ όπου βρίσκομαι σήμερα", σχολίασε ο Μαλντονάδο για το γεγονός.

Από την πλευρά του ο Φρανκ Γουίλιαμς είπε: "Η Βενεζουέλα είναι μια όμορφη χώρα και ανυπομονώ να επισκεφθώ το Καράκαςμε τον Παστόρ και την ομάδα. Λάβαμε φανταστική υποστήριξη εκεί από τα αρκετά events που έχουμε σχεδιάσει για να πάμε την εμπειρία της Formula 1 πιο κοντά σε εκείνους που συνεχίζουν να μας υποστηρίζουν".
olympiacos-blog
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ