2012-08-13 22:05:15
Φωτογραφία για ΣΤΟΡΚ : ΠΑΜΕ ΒΗΜΑ - ΒΗΜΑ
Τη νίκη με 1-0 κόντρα στον Εθνικό Αστέρα πήραν οι Νέοι του Ολυμπιακού το Σάββατο το απόγευμα στο δεύτερο φιλικό τους ματς στη μέχρι τώρα προετοιμασία τους. Από την πλευρά του, ο τεχνικός των «ερυθρόλευκων», Μπερντ Στορκ, σε δηλώσεις του έδειξε ότι έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των μικρών, ενώ τόνισε πως είδε την ομάδα σε καλύτερη κατάσταση απ’ ό,τι ήταν στο προηγούμενο τεστ με αντίπαλο τον Φωκικό.

Συγκεκριμένα, ο Γερμανός προπονητής είπε σε δηλώσεις του: «Πιστεύω πως ήμασταν καλύτεροι σε αυτόν τον αγώνα απ’ ό,τι στον προηγούμενο. Πάμε βήμα-βήμα μέχρι τώρα και πιστεύω ότι στο ματς είχαμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας και στην ανάπτυξη της μπάλας. Είμαστε σε καλό δρόμο και πιστεύω ότι στη συνέχεια θα εμφανιστούμε ακόμη καλύτεροι. Γιαυτό γίνονται και τα φιλικά ματς, προκειμένου να διορθώνουμε όποια λάθη κάνουμε».

Οι Νέοι του Ολυμπιακού χθες ακολούθησαν χαλάρωμα στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη το πρωί, με τον Μπερντ Στορκ να μιλάει στα παιδιά και να τους λέει για την αναμέτρηση με τον Εθνικό Αστέρα: «Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη που πήρατε στο φιλικό, αλλά και την εμφάνισή σας. Ησασταν καλύτεροι από την προηγούμενη φορά και όσο πάμε ανεβαίνουμε και περισσότερο».


Εν τω μεταξύ, να σημειωθεί πως είναι πολύ πιθανό την προσεχή Τετάρτη οι Νέοι του Θρύλου να αντιμετωπίσουν την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού σε φιλικό αγώνα, και μάλιστα στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Βέβαια κάτι τέτοιο ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί, αφού η πρώτη ομάδα λείπει στην Πορτογαλία και λογικά θα υπάρξουν σήμερα οι απαραίτητες συζητήσεις με την ακαδημία για να αποφασιστεί αν το φιλικό θα γίνει ή όχι.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ