2012-08-14 20:37:20
Φωτογραφία για ΕΝΤΕΙΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ ΓΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΚΑΙ ΒΑΡΓΚΑΣ ΠΟΥ... ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΛΛΑΔΑ
Καθημερινές είναι πλέον οι αναφορές των ιταλικών μέσων που κάνουν λόγο για ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για τον Χουάν Βάργκας. Ιστοσελίδα που ασχολείται με τα τεκταινόμενα της Φιορεντίνα αναφέρει ότι η διοίκηση του συλλόγου της Φλωρεντίας διαπραγματεύεται με τους «ερυθρόλευκους» για την μεταγραφή του παίκτη ο οποίος , ωστόσο, δεν φαίνεται θετικός.

Εντείνονται οι αναφορές του ιταλικού Τύπου περί ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον Χουάν Βάργκας.

Ιστοσελίδα, η οποία ασχολείται με τα θέματα της Φιορεντίνα και συγκεκριμένα, η «larepublica.pe» υποστηρίζει ότι η διοίκηση της ομάδας της Φλωρεντίας μετά το ναυάγιο των επαφ'ών με την Γλαατασαράι για τη παραχώρηση του Βάργκας, διαπραγματεύεται την πώληση του Περουβιανού μέσου με τους «ερυθρόλευκους»,.

«Ο Ολυμπιακός θέλει επίσης τον Βάργκας», τιτλοφορείται το κείμενο, το οποίο στο περιεχόμενό του συνεχίζει τονίζοντα ςότι η πλευρά του ποδοσφαιριστή δείχνει αρνητική σε ένα τέτοιο ενδιαχόμενο, αφού δεν θα ήθελε να παίξει σε μικρού επιπέδου πρωτάθλημα, όπως ο ίδιος είπε:


«Ο Χουάν Βάργκας είναι πολύ κοντά να πάει στην Ελλάδα. Μετά τη διαφωνία με την τουρκική Γαλατάσαραϊ για δανεισμό, η Φιορεντίνα διαπραγματεύεται τώρα με τους πρωταθλητές Ελλάδας, τον Ολυμπιακό για κανονική μεταγραφή», τονίζει αρχικά το δημοσίευμα, για να επισημάνει παρακάτω.

«Ωστόσο ο Λοκό δεν θέλει να πάει σε μικρό πρωτάθλημα στην Ευρώπη και κάλεσε για επαφές ώστε να μεταγραφεί στη Λίβερπουλ που συμμετέχει στην Premier League. Ο μέσος, πάντως, έχει πει πως θέλει να παραμείνει στη Φιορεντίνα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ