2012-03-17 18:00:02
Φωτογραφία για Ολυμπιακός: «Όλοι και όλα για τον τίτλο!»
Ορκισμένοι για την κατάκτηση του τίτλου με νίκη στο ΟΑΚΑ εμφανίζονται άπαντες στον Ολυμπιακό, με έντονη σε κάθε τομέα την προσπάθεια να ξεπεραστεί η χαμένη ευκαιρία πρόκρισης στους 8 της Ευρώπης και να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες με την κατάκτηση των εγχώριων στόχων.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του έχουν στείλει τα σχετικά μηνύματα στην ομάδα για το ντέρμπι και για τη συνέχεια: Απόλυτη ικανοποίηση για την ευρωπαϊκή πορεία παρά τον άδοξο αποκλεισμό από τη Μέταλιστ, απόλυτη εμπιστοσύνη στην ομάδα και κίνητρα για την επίτευξη του βασικού στόχου, δηλαδή του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες θα πάρουν υψηλό πριμ αν νικήσουν τον Παναθηναϊκό (250 χιλ. ευρώ), ενώ πολλά από τα συμβόλαια που λήγουν θα εξεταστούν αλλιώς αν η ομάδα εξασφαλίσει από αύριο το πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού είχε συνάντηση με τον Τζεμπούρ εκφράζοντας στον Αλγερινό την απόλυτη εμπιστοσύνη του και ζητώντας να συνεχίσει ανεπηρέαστος από τον αποκλεισμό την προσπάθειά του για να βοηθήσει την ομάδα. Η συνάντηση έγινε στο πλαίσιο των επαφών Μαρινάκη με τους παίκτες της ομάδας το τελευταίο διάστημα.


Ο Βαλβέρδε δηλώνει ότι η ομάδα θα πάει με επιθετική φιλοσοφία στο ΟΑΚΑ και ζητάει από τους παίκτες να ξεχάσουν την Ευρώπη και να παίξουν τη μπάλα τους για να νικήσουν τον Παναθηναίκό.

Οι ποδοσφαιριστές έκαναν μια μεγάλη κουβέντα στο Ρέντη για τον αποκλεισμό και τη συνέχεια και συμφώνησαν ότι όλοι μαζί ενωμένοι θα πάνε να τα δώσουν όλα στο ΟΑΚΑ, να νικήσουν τον ΠΑΟ και να πάρουν τον τίτλο δείχνοντας και σε αυτό το ντέρμπι ότι είναι μακράν η καλύτερη ομάδα της χώρας.

Άπαντες θέλουν να παίξουν αύριο και δηλώνουν έτοιμοι, ακόμη και ο Ιμπαγάσα που γλίτωσε τη θλάση και απόψε θα φανεί οριστικά αν θα είναι διαθέσιμος. Τοροσίδης και Μανιάτης παίζουν κανονικά, ενώ επιστρέφει ο Μέλμπεργκ. Υπάρχουν σκέψεις για Κάρολ, όπως γράψαμε από χτες το πρωί, αλλά φαβορί είναι ο Μέγιερι. Ο Αμπντούν με τον Χολέμπας διεκδικούν τη θέση του αριστερού χαφ, αφού σε αυτή την πτέρυγα πίσω θα προτιμηθεί λογικά ο Μαρκάνο. Όλα όμως είναι ανοιχτά για την ενδεκάδα, καθώς οι επιλογές για τον προπονητή είναι πολλές.

Αυτός που δεν υπολογίζεται και φαίνεται να χάνει γενικώς πόντους είναι ο Καζίμ. Μπλέχτηκε σε καβγά με τους Ουκρανούς στη φυσούνα μετά το ματς με τη Μέταλιστ και έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνα ότι επιτέθηκε σε παίκτες της ουκρανικής ομάδας. Κινδυνεύει με τιμωρία κάποιων αγωνιστικών και τίθεται σε αμφιβολία γενικότερα το μέλλον του στην ομάδα για τη νέα σεζόν. GreekzNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ