2012-03-17 18:03:08
Φωτογραφία για Άκαρπες οι έρευνες της Αστυνομίας Τρικάλων για τους δράστες της απαγωγής του Τάσου Γκούμα
Ευρείας κλίμακας αστυνομικές αναζητήσεις βρίσκονται σε εξέλιξη για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών της απαγωγής και ληστείας σε βάρος... του 42χρονου Τρικαλινού Προέδρου των Βενζινοπωλών Τρικάλων Αναστάσιου Γκούμα.

Όπως ανέφερε το trikalanews.gr οι 3 άγνωστοι ένοπλοι κουκουλοφόροι δράστες, απήγαγαν χθες τον κ. Γκούμα και για να τον ελευθερώσουν ώρες μετά.

Οι δράστες, τον εξανάγκασαν να επιβιβαστεί σε ΙΧΦ αυτοκίνητο, που είχε κλαπεί στις 12 Μαρτίου από την Νίκαιας Αττικής και αφού του πέρασαν χειροπέδες, τον οδήγησαν σε ερημικό παρακείμενο αγροτικό δρόμο της Επαρχιακής Οδού Τρικάλων-Πύλης, πίσω από το κοσμικό κέντρο «Πύλης Μέγαρον».

Εκεί αφού του πήραν 12.000 ευρώ, τον άφησαν και διέφυγαν προς άγνωστη κατεύθυνση με άλλο μεταφορικό μέσο.

Το ΙΧΦ αυτοκίνητο, κατασχέθηκε, ερευνάται από την Σήμανση της Ασφάλειας Τρικάλων και θα αποδοθεί στον ιδιοκτήτη του.

Οι ευρείας κλίμακας έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών, συνεχίζονται με την συμμετοχή μεγάλου αριθμού αστυνομικών δυνάμεων από όλες τις Υπηρεσίες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων.

Σε βάρος των δραστών σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας, της αρπαγής, της παράνομης κατακράτησης και της παράβασης του Νόμου περί Όπλων από το Τμήμα Ασφάλειας Τρικάλων. trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ