2012-03-17 21:26:08
Φωτογραφία για Η ομάδα Βενιζέλου… αυτοδιαλύεται
Ο Γιάννης Δατσέρης είναι ένα από τα στελέχη που βρέθηκαν διαχρονικά στο πλευρό του Ευάγγελου Βενιζέλου, με ήθος και συνέπεια. Στάθηκε δίπλα στον νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, κυρίως στις δύσκολες ώρες που ακολούθησαν την ήττα στις εσωκομματικές εκλογές του 2007, την τεταμένη συνάντηση με τον Γιώργο Παπανδρέου που τον απέτρεψε από το να δημιουργήσει αυτόνομη τάση, και φυσικά μετά από την πολιτική υποβάθμιση της τοποθέτησης Βενιζέλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, έπειτα από τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009.

Σήμερα, ο γνωστός γιατρός και σύζυγος της Συλβάνας Ράπτη, έχει κεντρικό ρόλο στις διεργασίες και τις ζυμώσεις για το «νέο ΠΑΣΟΚ», ενώ, μεταξύ άλλων, ο Ευάγγελος Βενιζέλος του έχει αναθέσει την ευθύνη για την προετοιμασία κα συγκρότηση των ψηφοδελτίων του Κινήματος, στις πρόωρες εκλογές που έρχονται. Με δηλώσεις του στον «Αθήνα 9.84» λοιπόν, απηύθυνε κάλεσμα σε όσους βρέθηκαν εκτός ΠΑΣΟΚ τα τελευταία δυο χρόνια, προκειμένου να επιστρέψουν, και να σταθούν στο πλευρό του νέου Προέδρου.


Ο Γιάννης Δατσέρης σχολίασε με νόημα ότι οι πόρτες του ΠΑΣΟΚ είναι ανοικτές για όσους επιθυμούν να συμμετάσχουν, προσθέτοντας μάλιστα ότι θα μπορούσαν να αναλάβουν ενεργό ρόλο στη διαμόρφωση του νέου προγράμματος, με το οποίο θα πορευτεί το Κίνημα στις κάλπες που έρχονται.

Η «είδηση» της συνέντευξης του Γιάννη Δατσέρη ωστόσο, αφορά στην αποκάλυψη ότι η στενή ομάδα που βρέθηκε δίπλα στον Ευάγγελο Βενιζέλο όλα τα προηγούμενα χρόνια, και τον οδήγησε με τρόπο μεθοδικό στην κατάληψη της ηγεσίας του ΠΑΣΟΚ, προχωρεί στην… αυτοδιάλυσή της.

Με τον τρόπο αυτό, η ομάδα των «βενιζελικών» δίνει πρώτη το παράδειγμα, και εκπέμπει το σήμα ότι δεν πρόκειται να υπάρχουν ομάδες και περιχαρακώσεις στο «νέο ΠΑΣΟΚ». Με τον Ευάγγελο Βενιζέλο να είναι έτοιμος να μοιράσει ρόλους και αρμοδιότητες σε όλους.

http://www.statesmen.gr/
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ