2012-03-17 21:31:08
Φωτογραφία για Έκκληση Μπακογιάννη για να μη δέσουν τα πλοία στα λιμάνια
Φορείς και κόμματα κάλεσε σε κοινό μέτωπο η Ντόρα Μπακογιάννη, για τη διασφάλιση της μεταφοράς των αγροτικών ευπαθών προϊόντων στις εγχώριες και διεθνείς αγορές... ενόψει της απεργίας της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ).

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, από το Ηράκλειο της Κρήτης, απηύθυνε έκκληση και προς τη γενική γραμματέα του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα να συμβάλει ώστε να γίνουν κανονικά τα δρομολόγια των πλοίων από την Κρήτη για την μεταφορά των αγροτικών προϊόντων.

Η κ. Μπακογιάννη έκανε τις σχετικές δηλώσεις κατά τη διάρκεια της επίσκεψης της στην περιφέρεια Κρήτης, όπου ήταν σε εξέλιξη σχετική σύσκεψη για το ζήτημα, υπό τον περιφερειάρχη Σταύρο Αρναουτάκη και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, ώστε να αποτραπούν οι κίνδυνοι για τα ευπαθή αγροτικά προϊόντα της Κρήτης, εφόσον επιμείνει η ΠΝΟ στις εξαγγελθείσες απεργιακές κινητοποιήσεις.

«Θέλω να κάνω έκκληση στην κ. Παπαρήγα», ανέφερε η κ. Μπακογιάννη, «να συνειδητοποιήσει ότι δεν είναι ποτέ δυνατόν μια διαμαρτυρία όσο δίκαιη και να είναι, να σκοτώνει, να οδηγεί στην ανεργία όλες τις υπόλοιπες. Είναι η ώρα που πρέπει να καταλάβουμε ότι του καθενός το δίκαιο δεν μπορεί να οδηγεί τον άλλο στην απελπισία».

Η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας κάλεσε «όλους τους Κρήτες όλων των κομμάτων να κάνουμε ένα κοινό αγώνα και να διασφαλίσουμε την μεταφορά των προϊόντων των αγροτών μας στις αγορές που τα χρειάζονται».voria.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Ο σκύλος που μιλάει
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Ο σκύλος που μιλάει
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ