2012-08-22 17:07:09
Φωτογραφία για Αρνείται τις κατηγορίες...
Μία ακόμα 24ωρη προθεσμία, όπως αναμενόταν, αφού σήμερα εμφανίστηκε για πρώτη φορά με το συνήγορό του στο ανακριτικό γραφείο, έλαβε ο 30χρονος Τάσος Θεοφίλου από τον 10ο τακτική ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί για τον φόνο και τη ληστεία στην Πάρο.

Η νέα προθεσμία που τού δόθηκε είναι 24ωρη, όπως προβλέπεται από το νόμο, ενώ ο συνήγορός του Σπύρος Φυτράκης, εξερχόμενος αμέσως μετά του δικαστικού μεγάρου, δήλωσε ότι ο εντολέας του αρνείται όλες τις κατηγορίες.

Πρόσθεσε μάλιστα ότι η υπεράσπιση θα αμφισβητήσει τον τρόπο λήψης του γενετικού υλικού -πρόκειται για το δείγμα DNA, που σύμφωνα με την Αστυνομία, ελήφθη από το καπέλο του δράστη που βρέθηκε στην Πάρο- από το οποίο προέκυψε η ταύτισή του με τη ληστεία, κατά την οποία δολοφονήθηκε με τέσσερις σφαίρες στο κεφάλι και το σώμα ο οδηγός ταξί Δημήτρης Μίχας.

Δεν υπήρξε καμία αναφορά στις φωτογραφίες από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας της τράπεζας.

Ο κ. Φυτράκης μίλησε επιπλέον και για δικονομικό πρόβλημα, καθώς ο Θεοφίλου κατηγορείται δύο φορές για το ίδιο αδίκημα. Υπενθυμίζεται ότι εκτός του 10ου τακτικού ανακτριτή, ο οποίος χειρίζεται την υπόθεση της Πάρου, την Πέμπτη ο 30χρονος αντιεξουσιαστής θα παρουσιαστεί εκ νέου, μετά την προθεσμία που είχε λάβει την Τρίτη, και ενώπιον του εφέτη ειδικού ανακριτή, Κωνσταντίνου Μπαλτά, ο οποίος χειρίζεται τις υποθέσεις τρομοκρατίας, για τη «Συνομωσία των Πυρήνων της Φωτιάς».
I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ