2012-03-17 23:01:17
Φωτογραφία για Ένταση και καβγάδες στο μοίρασμα της πατάτας
Καβγάδες και φασαρίες είχε σήμερα το «πανηγύρι της πατάτας». Ένα φορτηγό καθυστέρησε να φτάσει στο Πάρκο του Λαού, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η διανομή φθηνής πατάτας Nευροκοπίου και να στηθούν τρελοί καβγάδες!

Όσοι περίμεναν στην ουρά για να πάρουν τις πατάτες που παρήγγειλαν, εξαγριώθηκαν από την καθυστέρηση και άρχισαν να επιτίθενται στους εθελοντές, παρότι δουλεύουν αφιλοκερδώς για τη διανομή πατάτας!

Yπήρξαν πολλά φραστικά επεισόδια, μεταξύ πολιτών και εθελοντών, οι οποίοι ...πήγαν για καλό και βρήκαν το μπελά τους. H διανομή πατάτας συνεχίζεται στο Πάρκο του Λαού, χωρίς να λείπουν οι εντάσεις.

ΠΗΓΗ: www.egnomi.gr

«Κίνημα» και για το αλέυρι

Η πατάτα ήταν από ότι φαίνεται μόνο η αρχή στην Πιερία καθώς η «Εθελοντική Ομάδα Δράσης Ν. Πιερίας», προχώρησε σήμερα και στη διανομή αλευριού .

Από το πρωί, αλευροπαραγωγοί – σε συνεργασία με τους αλευρόμυλους του Κιλκίς – διανέμουν 101 τόνους αλεύρι με 0,50 λεπτό σε 2068 οικογένειες, οι οποίες έσπευσαν να το παραγγείλουν μέσω ίντερνετ μια εβδομάδα νωρίτερα.


Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της ομάδας, έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα που διασφαλίζουν την ποιότητα του προϊόντος και την προστασία των καταναλωτών.

Επιπλέον , οι εθελοντές της Πιερίας δέχονται ήδη προσφορές ώστε να ξεκινήσει σύντομα η διαδικασία και για την πώληση ρυζιού χωρίς μεσάζοντες.

«Καπνός» μέσα σε λίγες ώρες έγιναν 50 τόνοι πατάτες σε Εύοσμο - Κορδελιό

Το «κίνημα της πατάτας» συνεχίζει να έχει ...πέραση. Στον δήμο Κορδελιού - Ευόσμου 50 τόνοι πατάτες εξαφανίστηκαν μέσα σε λίγες ώρες από τους κατοίκους που πρόλαβαν να παραγγείλουν. Νέα διανομή την ερχόμενη Τετάρτη

ΠΗΓΗ: seleo.gr

Τριάντα έξι τόνοι πατάτας έχουν διανεμηθεί από το πρωί στην Καστοριά, στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς και τοπικού ραδιοτηλεοπτικού σταθμού σε συνεργασία, με τοπικούς παραγωγούς της Καστοριάς και του Αμυνταίου.

Μεγάλη είναι η προσέλευση των συμπολιτών μας στο ¨κίνημα της πατάτας¨, όπως ήταν αναμενόμενο και από τις προ-παραγγελίες που δέχθηκε η Περιφερειακή Ενότητα.

Δύο φορτηγά με πατάτες έφτασαν νωρίς το πρωί στο δημοτικό πάρκινκ και μέχρι τις 09:20 είχαν ήδη εξαντληθεί τα τοπικά αποθέματα Καστοριάς. Η όλη διαδικασία διεξάγεται ομαλά υπό την διακριτική επίβλεψη της αστυνομίας.

Λόγω της συνεχιζόμενης ζήτησης, η Περιφερειακή Ενότητα σας γνωστοποιεί ότι έχει εξασφαλίσει επαρκή ποσότητα πατάτας και η διάθεση του προϊόντος θα συνεχιστεί μέχρι την εξάντληση του συνολικού αποθέματος.

ΠΗΓΗ: www.kastoria.gr
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Στην Ιρλανδία
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Στην Ιρλανδία
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ