2012-03-17 23:08:40
Φωτογραφία για 40 ημέρες πριν τις εκλογές...
Όλες οι εξελίξεις από ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Ανεβάζει ταχύτητα σταδιακά η πολιτική ζωή της χώρας, καθώς απομένουν 40 ημέρες μέχρι τις εκλογές, και παρά το γεγονός ότι το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο εκφράζει την ανησυχία του για την εφαρμογή του νέου προγράμματος μέσα σε αυτό το πολωμένο κλίμα Σε λίγες ώρες τα μέλη του ΠΑΣΟΚ προσέρχονται στις κάλπες, με στόχο την μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή για την εκλογή του τέταρτου προέδρου στην ιστορία του κόμματος. Ο υποψήφιος για την προεδρία Ευάγγελος Βενιζέλος, μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, απευθύνει πρόσκληση προς τα μέλη, τα στελέχη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ να λάβουν μέρος στη διαδικασία για την εκλογή του νέου προέδρου του Κινήματος.

Στη Νέα Δημοκρατία μέχρι το τέλος της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να ανακοινωθούν τα ψηφοδέλτια και να ξεκινήσουν οι εξορμήσεις σε όλη τη χώρα, ενώ πέντε εκ των 21 βουλευτών του κόμματος, που είχαν ταχθεί κατά του Μνημονίου, στις 12 Φεβρουαρίου, στη σχετική ψηφοφορία, επιστρέφουν στην Κοινοβουλευτική Ομάδα. Πρόκειται για τους κ.κ Μιχάλη Κεφαλογιάννη, Θεόφιλο Λεονταρίδη, Αναστάσιο Καρυπίδη, Αλέξανδρο Δερμετζόπουλο και Ζήση Τζηκαλάγια.


Στην ένταση των ημερών, ήρθε να προστεθεί η αντιπαράθεση, Ανδρέα Λοβέρδου - ΣΥΡΙΖΑ. Συγκεκριμένα, την άμεση αντίδραση του υπουργού Υγείας Ανδρέα Λοβέρδου προκάλεσε δημοσίευμα των Νέων, σύμφωνα με το οποίο την περασμένη Τρίτη ο ΣΥΡΙΖΑ Χαλανδρίου καλούσε μέσω email «συντρόφους» και «συντρόφισσες» σε αντισυγκέντρωση, στη διάρκεια ομιλίας κ. Λοβέρδου στην Αγία Παρασκευή με αφορμή τις εσωκομματικές διαδικασίες για την εκλογή νέου προέδρου στο ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Λοβέρδος με ανακοίνωσή του καλεί την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ «να αποδοκιμάσει ρητά και κατηγορηματικά την οργάνωση του κόμματος που διοργάνωσε την αντισυγκέντρωση υβριστών και τραμπούκων». planet-greece
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η ζωή σε ένα… τοίχο
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η ζωή σε ένα… τοίχο
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ