2012-08-26 16:05:05
Φωτογραφία για Σπίτια που δεν πρόκειται όχι να αγοράσουμε, αλλά ούτε να επισκεφθούμε, ΠΟΤΕ! [ΦΩΤΟ]
Πρόκειται απλά για μερικά από τα πιο ακριβά και πολυτελή σπίτια του κόσμου! Τι κι αν είμαστε σε κρίση, το οφθαλμόλουτρο είναι τσάμπα! Δείτε τα Η κατοικία που βλέπετε μοιάζει το λιγότερο με σκηνικό χολιγουντιανής ταινίας, με τους θεατές να κάνουν ένα νοητό ταξίδι στον κόσμο του Ντίσνεϊ και μια παιδική φαντασίωση να γίνεται πραγματικότητα μέσα στην έρημο της Νεβάδα, όπου η έννοια «όαση» αποκτά νέα διάσταση!

Με δικό του water park, τεχνητούς καταρράκτες και εσωτερική πισίνα, ακόμη έναν καταπράσινο κήπο και μικρές λίμνες στον κήπο, αναφέρει το perierga.gr, η πολυτελής κατοικία είναι για σύγχρονους… βασιλιάδες!

Και πώς αλλιώς, άλλωστε, αφού η τιμή της αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 3.000.000 δολαρίων! Κι αν τα χρήματα σάς φαίνονται πολλά, απλώς σας λέω ότι πρόκειται για πραγματική προσφορά, με τα έπιπλα και την απρόσκοπτη θέα να συμπεριλαμβάνονται στην τιμή!

Όσο για τα τετραγωνικά; Στην κατοικία αυτή δεν θα αισθανθείτε καθόλου… στριμωγμένοι, αφού καλύπτει ούτε λίγο ούτε πολύ 9.275 τετραγωνικά μέτρα, ενώ ο κήπος εκτείνεται σε μια έκταση 1,5 στρέμματα! Για όσους ενδιαφέρονται να ματαναστεύσουν στην Αμερική και να ζήσουν το όνειρο!

πηγή: tsantiri
planet-greece
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ