2012-08-28 14:00:25
Φωτογραφία για Στην έξοδο της Σανγκάη Σενχούα οι Ντρογκμπά-Ανελκά!
Η οικονομική κρίση στην οποία έχει περιέλθει η Σανγκάη Σενχούα οδηγεί στην πόρτα της εξόδου τους Ντιντιέ Ντρογκμπά και Νικολά Ανελκά, σύμφωνα με δημοσιεύματα. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Κίνα, τα δύο "ηχηρά" ονόματα της Σανγκάη Σενχούα, Ντιντιέ Ντρογκμπά και Νικολά Ανελκά, μπορεί να πουληθούν από τον σύλλογο καθώς το τελευταίο διάστημα έχει ξεσπάσει πόλεμος μεταξύ των μετόχων.

Αυτή τη στιγμή τα διοικητικά γκέμια της ομάδας βρίσκονται στα χέρια του προέδρου Ζου Ζουν και πέντε κρατικών επιχειρήσεων, με τον πρώτο να έχει επενδύσει πάνω από 60.000.000 λίρες στον σύλλογο τα τελευταία 5,5 χρόνια την ώρα όμως που οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν έχουν ανταποκριθεί στις δικές τους οικονομικές υποχρεώσεις.

Η "απροθυμία" των υπόλοιπων μετόχων να βάλουν το δικό τους λιθαράκι στο οικονομικό οικοδόμημα είχαν ως αποτέλεσμα ο Ζου Ζουν να θέτει πλέον όρια στα ποσά που θα βάζει (θέλει να επιστρέψει στο αρχικό μοντέλο διοίκησης που είχε μόνο το 28,5 των μετοχών και όχι το 70% που κατέχει τώρα) και έτσι τα χρήματα που έχουν λαμβάνειν οι παίκτες είναι "στον αέρα".

Σε περίπτωση φυσικά που ο πρόεδρος της ομάδας συνεχίσει να κρατάει την ίδια στάση τότε οι ακριβοπληρωμένοι Ανελκά και Ντρογκμπά (κερδίζει ο καθένας πάνω από 300.000 δολάρια την εβδομάδα) είναι πιθανό να μη δεχτούν να αγωνιστούν με λιγότερα χρήματα σε σχέση με τα συμφωνημένα και ο σύλλογος να υποχρεωθεί να τους παραχωρήσει.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ