2012-03-18 12:57:09
Φωτογραφία για ΑΕΚ: Αποκαλύπτονται και… βοηθούν
Έτοιμοι να αποκαλυφθούν είναι οι παλιοί παράγοντες της ΑΕΚ που αναμένεται να κινηθούν για να βοηθήσουν οικονομικά την Ένωση στην πιο οριακή στιγμή της ιστορίας της. Την ίδια ώρα, σφραγίζονται επιταγές της ΠΑΕ, με την θηλιά να σφίγγει ολοένα και περισσότερο τον λαιμό του ιστορικού συλλόγου.

Ανοίγουν τα χαρτιά τους Μέχρι την Παρασκευή, θα αποκαλυφθούν στον κόσμο της ΑΕΚ, οι παλιοί παράγοντες της ομάδας που… αναμένεται να «μπουν» στην μάχη της σωτηρίας της ομάδας. Σύμφωνα με όσα διαρρέει, η ομάδα παλαιών παραγόντων του συλλόγου, δεν έχουν διαρρεύσει ακόμη τα ονόματα που αποτελούν την κίνηση αυτή, επειδή κανείς δεν έχει τη διάθεση να διαφημιστεί από την υπόθεση αυτή, ούτε και να έχει άλλα οφέλη.

Το θέμα, αναμένεται να έχει ολοκληρωθεί μέχρι την Παρασκευή, με τους ανθρώπους της Ένωσης να προσπαθούν να μάθουν τα ονόματα των ανθρώπων που βρίσκονται πίσω από αυτή την κίνηση, επιχειρήσεις που δεν έχουν στεφθεί από επιτυχία, με αποτέλεσμα άπαντες να βρίσκονται στο σκοτάδι. Μάλιστα, σύμφωνα με τα ίδια σενάρια, οι άνθρωποι που «εμπλέκονται» στην κίνηση αυτή, αναμένεται να προσφέρουν στην ΠΑΕ ένα ποσό της τάξης των 10 εκατομμυρίων Ευρώ, ποσό που αν όντως συγκεντρωθεί θα «σώσει» τουλάχιστον προσωρινά τον σύλλογο.


Σφραγίζονται οι επιταγές

Παράλληλα, η θηλιά στον λαιμό της ΑΕΚ, συνεχίζει να σφίγγει ολοένα και περισσότερο. Αυτό, επειδή οιπιστωτές του συλλόγου, σφραγίζουν πλέον τις επιταγές που έχουν λήξει, με αποτέλεσμα να προσθέτουν ακόμη περισσότερα προβλήματα στον σύλλογο, λίγες ημέρες πριν από τη νέα συνάντηση με την UEFA, που θα κρίνει και το ευρωπαϊκό μέλλον των «κιτρινόμαυρων».

Ποιοι είναι όμως εκείνοι που έχουν σφραγίσει επιταγές της ΑΕΚ; Πρώτος, ο δικηγόρος του Σάχα (102.000 Ευρώ), με την Κέρκυρα να ακολουθεί (40.000 για την απόκτηση Κωνσταντόπουλου). Επιταγές που έχουν λήξει, έχουν στα χέρια τους και οι Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς (80.000), Γιουσούφ Χέρσι (20.000), ενώ και στην εταιρεία που τους εκπροσωπεί, οφείλονται 20.000 Ευρώ.

Έπειτα, ακολουθούν ο Μανόλο Χιμένεθ και οι συνεργάτες τους, στους οποίους οφείλονται 620.000 Ευρώ, με την Μπρέινταμπλικ (πρώην ομάδα του Χέλγκασον) να ζητάει ένα ποσό της τάξης των 120.000 Ευρώ. Η συνέχεια, βρίσκει την Ένωση να χρωστάει 100.000 Ευρώ στον Πανθρακικό (!) για τη μετεγγραφή του Αργυρίου και 170.000 στον Πανιώνιο (!) λόγω της αγοράς του Μάκου. Λίγο πριν το τέλος, έρχονται και οι Πόρτσμουθ (50.000 λόγω Ντιόπ) και Ουντινέζε (100.000 λόγω Μπέλεκ), ενώ την λίστα κλείνουν οι… ιδιοκτήτες των σπιτιών που μένουν οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, που ζητούν 155.000 Ευρώ που τους οφείλονται, ενώ έχουν το δικαίωμα να κάνουν έξωση στους «κιτρινόμαυρους» ποδοσφαιριστές.
Sportaction.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ