2012-03-18 13:27:04
Φωτογραφία για Με ανοιχτή τη φυσούνα στο ΟΑΚΑ
Ολοκληρώθηκε, παρουσία των εκπροσώπων των δύο ΠΑΕ, η προγραμματισμένη, τελευταία σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του σημερινού ντέρμπι (19:30). Σε αυτή αποφασίστηκε, μεταξύ άλλων, η επιμήκυνση της φυσούνας...

Σε καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η τελευταία, πριν την έναρξη του αγώνα, σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του ντέρμπι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Ολυμπιακού, στο ΟΑΚΑ (19:30). Το «παρών» έδωσε τόσο ο Δημήτρης Γόντικας, όσο και ο Σάββας Θεοδωρίδης και φυσικά εκπρόσωποι της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τα όσα διέρρευσαν, οι «ερυθρόλευκοι» ζήτησαν να μείνει ανοιχτή η φυσούνα μέχρι τους πάγκους, κάτι το οποίο, ωστόσο, είναι αδύνατο, αφού υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το μηχανισμό της. Παρ’ όλα αυτά, οι «πράσινοι» δεσμεύτηκαν ότι η φυσούνα θ’ ανοίξει, παρά το γεγονός ότι δεν είχε συζητηθεί τις προηγούμενες μέρες, μέχρι εκεί που είναι εφικτό, απόφαση η οποία ικανοποίησε, φυσικά, τον Σάββα Θεοδωρίδη.

Από εκεί πέρα, υπενθυμίζουμε ότι στο γήπεδο θα βρίσκονται 1.200 αστυνομικοί και τρεις εισαγγελείς για το φόβο των επεισοδίων.
Onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ