2012-08-29 15:04:07
Φωτογραφία για ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ... ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΜΕ «ΤΟΡΟ»
Αίσιο τέλος θα έχει, όπως όλα δείχνουν, τόσο για τον Ολυμπιακό όσο και για τον Βασίλη Τοροσίδη. το σίριαλ του φετινού καλοκαιριού.

Σύμφωνα με νεότερα δημοσιεύματα, έχει οριστεί ραντεβού των δύο πλευρών στο οποίο φαίνεται πως θα επιτευχθεί συμφωνία για ανανέωση της συνεργασίας τους και ο «Τόρο» θα παραμείνει στο Λιμάνι.

Από την αρχή του καλοκαιριού το όνομα του αρχηγού των ερυθρόλευκων ήταν συνεχώς στο προσκήνιο καθώς υπήρχε έντονη φημολογία ότι ο Τοροσίδης ήταν στο στόχαστρο κυρίως της Ρόμα αλλά και άλλων ομάδων από το εξωτερικό. Ο ίδιος ο παίκτης είχε ζητήσει από την διοίκηση, σε περίπτωση που έφτανε κάποια πρόταση από άλλη ομάδα του εξωτερικού, να έδειχνε μία… ελαστικότητα σε ότι αφορά τις απαιτήσεις προκειμένου να μην του «έφραζε» τον δρόμο για το επόμενο βήμα της καριέρας του, ζητώντας υπέρογκα ποσά για την πώλησή του.

Η διοίκηση του Ολυμπιακού περίμενε αλλά τέτοια πρόταση δεν έφτασε ποτέ και έτσι οι δύο πλευρές, τις τελευταίες μέρες, οριστικοποίησαν το ραντεβού τους στο οποίο θα συζητούσαν για την ανανέωση του συμβολαίου του διεθνούς αμυντικού. Αυτό δεν αποκλείεται να γίνει άμεσα και όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα, ο Τοροσίδης κατά πάσα πιθανότητα θα υπογράψει νέο συμβόλαιο και θα παραμείνει στον Θρύλο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ