2012-08-29 15:11:01
Φωτογραφία για Η άλλη διάσταση του Ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρχίδια και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια...
 «Ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρχίδια και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια». Σύνθημα που ακούγαμε παλαιότερα από το πέταλο των οργανωμένων και υπήρξαν περιπτώσεις που το ακούγαμε και απ’ όλο το γήπεδο. Με αυτό το σύνθημα οι οπαδοί του ΠΑΟΚ ήθελαν να εκφράσουν την αντίθεση τους σε χειρισμούς της διοίκησης που αφορούν το οικονομικό, την παρουσία της ομάδας στα κέντρα των αποφάσεων και πάει λέγοντας. Δεν είχαν και άδικο αφού φάγαμε στην μάπα αρκετούς Γούμενους.

Όμως και γνωρίζοντας ότι θα φάω τα μπινελίκια της ζωής μου από κάποιους που το μοναδικό επιχείρημα τους είναι το «είσαι αλήτης ρουφιάνος δημοσιογράφος» αποφάσισα να δώσω και μια άλλη διάσταση σε αυτό το σύνθημα. Ναι ο ΠΑΟΚ χρειάζεται έναν πρόεδρο με αρχίδια και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια αλλά για έναν ακόμη ΛΟΓΟ: να βάλει τα στήθια του απέναντι στους εκατό, διακόσιους μπερδεμένους, αληταράδες που όποτε ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ κάνουν κακό στον ΠΑΟΚ και στερούν από τον πολύ κόσμο αυτό που έχει ως διέξοδο: την παρουσία του στο γήπεδο.


Χρειάζεται πολλά κιλά αρχίδια για να έρθεις σε οριστική ρήξη με όλους αυτούς. Αλλά πρώτα απ’ όλα να ξεκαθαρίσω κάτι: δεν αναφέρομαι στους ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ ως οντότητα και παρουσία. Και σας παρακαλώ μην με κατηγορήσετε για ΧΕΣΤΗ και για ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗ. Είναι ξεκάθαρο πώς οι σύνδεσμοι αρκετές φορές έδωσαν μάχη για τον ΠΑΟΚ την στιγμή που οι δημοσιογράφοι, τα ΜΜΕ, οι βετεράνοι σφύριζαν αδιάφορα. Να αναφερθώ στο θέμα του Γούμενου; Στο θέμα του Φλωρίδη και του Σαχπατζίδη; Μπορώ να πάω ακόμη παλαιότερα και να αναφέρω και άλλα παραδείγματα.

Αυτές οι μάχες όμως που έχουν δώσει δεν τους δίνει το δικαίωμα να περνά ο λόγος τους σε όλα τα θέματα. Προσέξτε δεν αναφέρομαι στο ότι θέλουν να διοικήσουν. Είναι ξεκάθαρο ότι ο Βρύζας ΦΟΒΗΘΗΚΕ τις αντιδράσεις των οργανωμένων αν αποφάσιζε να μην γίνει η εκδρομή στην Βιέννη. Το έγραψα και προχθές. Ναι, ο κόσμος έχει το δικαίωμα να ακολουθεί την ομάδα παντού. Ναι κάποια από τα παιδιά αυτά έχουν κάνει εκατοντάδες χιλιάδες χιλιόμετρα σε όλη την Ευρώπη. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πώς ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ πρέπει να γίνεται. Και εδώ έρχεται το «ο ΠΑΟΚ χρειάζεται πρόεδρο με αρχίδια». Σε ότι αφορά τους οπαδούς της Ραπίντ έπεσα μέσα από την πρώτη στιγμή και το έγραφα. Θα έρχονταν στην Θεσσαλονίκη για να κάνουν επεισόδια. Με ανύπαρκτη την αστυνομία, ο Βρύζας έπρεπε να ανακοινώσει (ΠΡΟΣΕΞΤΕ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ) και όχι να ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ πώς ούτε έρχονται στην Τούμπα Αυστριακοί ούτε πηγαίνουν φίλοι του ΠΑΟΚ στην Βιέννη. Δεν το έκανε για να μην χαλάσει καρδιές. Δεν το έκανε γιατί και αυτός όπως και ΟΛΟΙ οι πρόεδροι των ΠΑΕ, δεν μπορούν να σταθούν απέναντι στους οργανωμένους με ΠΥΓΜΗ. Και για τους μπούφους ξεκαθαρίζω ότι δεν τους τσουβαλιάζω όλους. Σε αυτούς τους πενήντα, εκατό αναφέρομαι που έχουν κάνει την Τούμπα ΦΕΟΥΔΟ τους.

Στα τελευταία χρόνια δεν είχαμε κρούσματα βίας στην Τούμπα και αυτό είναι ΕΡΓΟ και των οργανωμένων. Αλλά στο ματς με την Ραπίντ είδαμε πράγματα που δεν τιμούν κανέναν. Και το επιχείρημα «οι οπαδοί μπήκαν μέσα για να προστατέψουν τους συνοπαδούς τους» δεν ΠΕΙΘΕΙ και κυρίως ΕΚΘΕΤΕΙ και την ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Σαν να τους λένε: είστε ανύπαρκτοι Υ.Γ Βρίστε ελεύθερα…. Αλλά γράψτε και κανένα επιχείρημα εκτός από το «αλήτης ρουφιάνος δημοσιογράφος»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ