2012-03-18 14:24:17
Φωτογραφία για ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΣΤΗΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ
Σε εξέλιξη βρίσκεται η ψηφοφορία για την ανάδειξη του νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ την Κυριακή. Οι κάλπες άνοιξαν στις 09:00 και η διαδικασία θα ολοκληρωθεί στις 17:00. Από το επιτελείο της Ιπποκράτους εκφράζεται ικανοποίηση από την πρώτη εικόνα που υπάρχει για την συμμετοχή των πολιτών στις εκλογές.

Η συμμετοχή των μελών και φίλων του ΠΑΣΟΚ φαίνεται ότι ξεπερνά κάθε προσδοκία, με αποτέλεσμα να δίνεται παράταση τουλάχιστον μίας ώρας, δηλαδή οι κάλπες αναμένεται να κλείσουν μετά τις 18.00.

Ο γενικός διευθυντής του ΠΑΣΟΚ Ροβέρτος Σπυρόπουλος τόνισε ότι η δημοκρατική παράταξη έχει πολύ βαθιές ρίζες και αυτό την κρατά ζωντανή. Επισήμανε, δε, ότι το ΠΑΣΟΚ θέλει να διορθώσει τα λάθη που έχει κάνει.

Ο κ. Σπυρόπουλος υπογράμμισε ότι «αυτοί που έχουν θυμώσει είναι αυτοί που μας αγαπούσαν» και εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο κ. Βενιζέλος θα ξαναμιλήσει στις ψυχές αυτών των ανθρώπων.


Στη Θεσσαλονίκη, με καθυστέρηση περίπου μισής ώρας έφτασαν τα λευκά ψηφοδέλτια στα εκλογικά κέντρα, ενώ οι ψηφοφόροι διαμαρτυρήθηκαν και για την έλλειψη φακέλων. Ωστόσο, η ψηφοφορία συνεχίζεται πλέον κανονικά χωρίς προβλήματα και με τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ να είναι ικανοποιημένα από την προσέλευση.

Στην Πάτρα κλειστό έμεινε ένα εκλογικό τμήμα υπό τον φόβο έντασης. Συγκεκριμένα, η νομαρχιακή επιτροπή αποφάσισε να μην λειτουργήσει το ένα από τα συνολικά 14 εκλογικά τμήματα και συγκεκριμένα αυτό της Κάτω Αχαΐας, μετά τη χθεσινή συγκέντρωση αγανακτισμένων στην περιοχή.

«Το ΠΑΣΟΚ ξαναβρίσκει την ψυχή του», δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος, ο οποίος, συνοδευόμενος από τη σύζυγο και τη θυγατέρα του, συμμετείχε στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέου προέδρου του Κινήματος σε εκλογικό κέντρο στη Νέα Φιλαδέλφεια. «Είμαι βέβαιος ότι με την ευρεία συμμετοχή θα διαψεύσουμε όλους όσοι πίστευαν ότι η μεγάλη δημοκρατική παράταξη δεν μπορεί να ανακάμψει», πρόσθεσε ο κ. Βενιζέλος και κατέληξε: «Το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ».

«Η Ελλάδα έχει τεράστιες δυνατότητες. Έχει πόρους, έχει πλούτο, έχει δυνατότητες για τη νέα γενιά, έχει δυνατότητες να είναι μια χαρούμενη κοινωνία, χωρίς προβλήματα. Αλλά υπήρξε ένα πολιτικό σύστημα που πολλά χρόνια σπατάλησε τον πλούτο του ελληνικού λαού με αδιαφάνεια. Γι αυτό το ΠΑΣΟΚ που ήρθε στην εξουσία πριν 2,5 χρόνια είχε ένα τιτάνιο έργο. Αναλάβαμε ένα βάρος που δεν μας αναλογούσε ιστορικά. Η Ελλάδα δεν βούλιαξε και αλλάζει», δήλωσε κατά την έξοδό του από το εκλογικό κέντρο, στο οποίο ψήφισε, ο Γιώργος Παπανδρέου. «Πρέπει το ΠΑΣΟΚ να συνεχίσει ως πυλώνας σταθερότητας. Πιστεύω ότι το ΠΑΣΟΚ αυτήν την πορεία έχει πάρει και ελπίζω η νέα ηγεσία να έχει μπροστά της πιο ηλιόλουστες ημέρες. Τώρα είναι η ώρα του πολίτη», πρόσθεσε ο πρώην πρωθυπουργός.

.Ο Ανδρέας Λοβέρδος εμφανίστηκε αισιόδοξος, λέγοντας ότι η πρώτη εικόνα που υπάρχει για την εκλογική διαδικασία διαψεύδει όσους δεν ήθελαν αυτήν τη δημοκρατική διαδικασία, φοβούμενοι είτε γιατί την αποχή, είτε τα επεισόδια. «Το ΠΑΣΟΚ είναι κόμμα ριζωμένο στο λαό» επισήμανε.
 
TheNewDailyMail
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι γύπες και τα κοράκια
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι γύπες και τα κοράκια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ