2012-08-31 18:02:03
Φωτογραφία για Μηχανική βλάβη του Εξπρές Σκιάθος στη Σκόπελο
Ενημερώθηκε βραδινές ώρες της Πέμπτης η Λιμενική Αρχή Σκιάθου, από τον Πλοίαρχο του Ε/Γ-Ο/Γ ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ Ν.Π. 9937, το οποίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από Αλόννησο για Σκιάθο – Βόλο και ενώ έπλεε πλησίον των ακτών της νήσου Σκοπέλου, για μηχανική βλάβη που υπέστη στην αριστερή κύρια μηχανή και συγκεκριμένα στη βαλβίδα Νο 6 κυλίνδρου ενώ κατόπιν συνεννόησης συνέχισε το δρομολόγιό του για το λιμάνι του Βόλου με μία μηχανή.

Επί του πλοίου επέβαιναν συνολικά εκατόν δέκα οκτώ επιβάτες, εκ των οποίων οι είκοσι πέντε είχαν προορισμό το λιμένα Σκιάθου και θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας, ενώ στο λιμάνι της Σκιάθου ανέμεναν προς επιβίβαση πενήντα τρεις επιβάτες οι οποίοι επίσης θα προωθηθούν στον προορισμό τους με μέριμνα της εταιρείας. 

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου απαγορεύθηκε ο απόπλους του ΕΞΠΡΕΣ ΣΚΙΑΘΟΣ μέχρι διαπίστωσης οριστικής αποκατάστασης της βλάβης από το Τοπικό Κλιμάκιο Επιθεώρησης Πλοίων και προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον παρακολουθούντα το πλοίο Νηογνώμονα.

dailypress24.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ