2012-08-31 19:41:24
Φωτογραφία για Μας έκλεψαν...
Εντονο είναι το συναίσθημα της «κλοπής» που εξακολουθούν να αισθάνονται στον Ατρόμητο μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό από τη Νιούκαστλ. Ο Σωκράτης Φυτανίδης με δηλώσεις του στον «Libero 107,4» τόνισε ότι η διαιτησία αδίκησε την ελληνική ομάδα. «Μας άφησε ανάμικτα συναισθήματα αυτό το παιχνίδι και σίγουρα μια πικρία γιατί μπορούσαμε να πετύχουμε κάτι παραπάνω καθώς χθες η απόδοση μας πλησίασε το άριστα. Ήμασταν όμως άτυχοι και αυτό σε συνδυασμό με 2 κακά σφυρίγματα στέρησαν τον Ατρόμητο από μια μεγάλη ιστορική στιγμή. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έγιναν τόσο σοβαρά λάθη σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Αν είχαμε τα σφυρίγματα αυτά σε παιχνίδι του ελληνικού πρωταθλήματος θα τα συζητούσαμε για πολύ καιρό», είπε αρχικά ο αθλητής του Ατρομήτου

Συνεχίζοντας ανέφερε επίσης: «Ένοιωσα ότι μας έκλεψαν κάτι που ήταν δικό μας. Δεν είναι δικαιοσύνη σε ένα παιχνίδι να μην παίρνεις ότι κερδίζεις με τον ιδρώτα σου. Από την άλλη όμως, σταθήκαμε πολύ καλά και στα 2 παιχνίδια με την Νιουκάστλ και κερδίσαμε εμπειρίες όλοι μας, έτσι κοιτάμε πλέον με μεγαλύτερη αισιοδοξία το ελληνικό πρωτάθλημα».


Για τα συναισθήματα του όταν είχε μάθει πως ο Ατρόμητος κληρώθηκε με την Νιουκάστλ: «Ξέραμε ότι θα έχουμε κάποιον δυνατό αντίπαλο καθώς ήμασταν στις αδύναμες ομάδες στην κλήρωση και το άκουσμα της Νιουκάστλ μας έφερε αρχικά έναν φόβο, τον οποίο όμως ξεπεράσαμε γρήγορα, πριν ακόμη από το πρώτο παιχνίδι στην έδρα μας. Συνολικά στα 2 παιχνίδια με την Νιουκάστλ δείξαμε ένα πολύ καλό πρόσωπο και αυτό πιστεύω χαροποίησε κάθε Έλληνα φίλαθλο»

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την ερχόμενη Δευτέρα: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ δυνατή ομάδα, κάθε χρόνο έχει υψηλούς στόχους και συνήθως φτάνει ψηλά σε Ελλάδα και Ευρώπη. Εμείς από την πλευρά μας δουλέψαμε πολύ καλά στην προετοιμασία, έχουμε βάθος στο ρόστερ και δεν μας φοβίζουν τα συνεχόμενα δυνατά παιχνίδια. Κοιτάμε πάντα την δική μας ομάδα και πως θα είμαστε εμείς μέσα στον αγωνιστικό χώρο, τίποτε άλλο»

Για την μίνι παράδοση που έχει να σκοράρει ενάντια στον ΠΑΟΚ: «Έτυχε να βάλω γκολ πέρυσι, αυτό είναι όλο. Αυτό που θέλω είναι να παίζω καλά για τον εαυτό μου και την ομάδα και την βοηθώ όσο καλύτερα μπορώ μέσα στο παιχνίδι»

Για το ότι θα αντιμετωπίσει τον περσινό προπονητή του: «Σίγουρα υπάρχουν ανάμικτα συναισθήματα, ο κ. Δώνης με πήρε στον Ατρόμητο και με βοήθησε πολύ, τον ευχαριστώ για αυτό. Την Δευτέρα όμως θα είμαστε αντίπαλοι και ας κερδίσει ο καλύτερος»

Κλείνοντας, ο Σωκράτης Φυτανίδης ρωτήθηκε για την επιλογή του να πάει στον Ατρόμητο: «Όταν ήταν να πάω στον Ατρόμητο είχα αρκετές προτάσεις ακόμη, τις ζύγισα όλες και αποφάσισα να έρθω εδώ. Ήξερα ότι ο Ατρόμητος ήθελε να φτιάξει ένα πολύ καλό ρόστερ και ήταν σε τροχιά ανόδου. Χαίρομαι που ήρθα εδώ και φτιάξαμε μια ανταγωνιστική ομάδα, που διεκδικεί πάντοτε ότι καλύτερο μπορεί σε κάθε παιχνίδι που αγωνίζεται»
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΤΟΝ... ΑΓΙΑΞ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΠΑΜΠΕΛ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
ΣΤΟΝ... ΑΓΙΑΞ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΜΠΑΜΠΕΛ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ