2012-08-31 20:30:06
Φωτογραφία για E.EΛΕΥΘΕΡΙΟΥ: Δεν μου αρέσει να προκαλώ
Στο κυπριακό περιοδικό Icon και τον Γιάννη Χατζηγεωεργίου μίλησε η Ελευθερία Ελευθερίου για όλους και για όλα και κυρίως για τους… άνδρες. Μετά τη δημοσιότητα που πήρε από τη φετινή της συμμετοχή στη Eurovision, δύσκολα την πλησιάζουν, ενώ με ειλικρίνεια απαντά πως δεν ξέρει αν την έχουν απατήσει ποτέ. Ωστόσο, δεν κάνει ποτέ εκείνη το πρώτο βήμα και ξενερώνει από την ανδρική αδιαφορία.

«Δεν πιστεύω ότι οι άντρες είναι πιο αθώοι από τις γυναίκες. Ένα μεγαλύτερο μερίδιο αθωότητας το έχουμε εμείς οι γυναίκες- ίσως γιατί εμπιστευόμαστε πιο εύκολα και είμαστε πιο δοτικές», είπε η Κύπρια τραγουδίστρια. Όσο για το αν έχει ποτέ απατηθεί; «Δεν ξέρω αν με έχουν απατήσει ποτέ. Ή τουλάχιστον δεν μου έχει συμβεί ποτέ και να το μάθω. Από εκεί και πέρα, ποτέ δεν μπορείς να είσαι σίγουρη…».

«Μετά τη Eurovision, με φλερτάρουν πιο δύσκολα οι άντρες. Ίσως να νομίζουν ότι, αν με φλερτάρουν, θα τους ρίξω χυλόπιτα, ότι δεν θα έχουν ανταπόκριση
. Ενώ παλιά, με φλέρταραν πιο εύκολα. Γενικά πάντως, δεν ανταποδίδω εύκολα το φλερτ. Ειδικά όταν δεν θέλω. Μου λένε μάλιστα ότι έχω την ικανότητα να το κόβω αμέσως: Με το ύφος μου και χωρίς καν να γίνομαι κακιά ή αγενής. Επίσης, δεν μου έχει τύχει ποτέ να φλερτάρω εγώ πρώτη. Είμαι πουριτανή σ' αυτά: Θέλω ο άντρας να κάνει πάντα την πρώτη κίνηση και αυτός να είναι ο κυνηγός, όχι εγώ», τονίζει η σέξι τραγουδίστρια.

Παράλληλα, έδωσε και το δικό της ορισμό στον όρο «σχέση»: «Για να υπάρχει “σχέση” πρέπει να συμμετέχουν και οι δύο σ αυτήν, αλλιώς δεν υφίσταται σχέση και τότε θα πρέπει αυτοί οι άνθρωποι να χωρίσουν. Το δικό μου κριτήριο για να ονομάσω αυτό που βιώνω “σχέση” είναι η επικοινωνία».

Τι την «ξενερώνει», όμως σε μία σχέση; «Αυτό που ξενερώνει στους άντρες είναι η αδιαφορία: Το να μην με ρωτάει πως κύλησε η μέρα μου, να μην ενδιαφέρεται για μένα, να μην κοιτάει ίσως κάποιες αλλαγές που έχω κάνει στην εμφάνιση μου και να μην τις προσέχει, να μην μου κάνει εκπλήξεις και να μην νιώθω ότι με διεκδικεί καθημερινά. Αυτά δείχνουν ότι το τέλος του έρωτα πλησιάζει».

«Δεν ζηλεύω στις σχέσεις μου. Ίσως γιατί δεν μου αρέσει ούτε εμένα να με ζηλεύουν. Γενικά, δεν μου αρέσει η πίεση, ο έλεγχος, τα “που ήσουν;”, “με ποιον μίλησες;”, “τι έκανες;”, “γιατί άργησες;”. Όλα αυτά με πνίγουν», πρόσθεσε.

Επιπλέον, αποκάλυψε τον τύπο άνδρα που της ελκύει: «Μου αρέσουν οι μελαχρινοί άντρες, αυτούς θεωρώ sexy. Όχι οι πολύ γυμνασμένοι και “φουσκωτοί”, αλλά εκείνοι που έχουν ένα ωραίο fit αθλητικό κορμί. Πάντως, το καλύτερο αφροδισιακό για μια γυναίκα δεν είναι τόσο η εξωτερική εμφάνιση όσο η προσωπικότητα και ο αυθορμητισμός που διαθέτει ένας άντρας. Ένα κοφτερό μυαλό μπορεί να διαλύσει κάθε “ατέλεια” στην εξωτερική εμφάνιση».

«Είναι σημαντικό για μία γυναίκα να νιώθει ασφάλεια με κάποιον άντρα και να υπάρχει κατανόηση. Αυτά είναι δύο πολύ σημαντικά στοιχεία στην επιλογή του συντρόφου που θα ήθελα να βρεθεί δίπλα μου», προσθέτει.

Τέλος, τονίζει πως δεν πουλάει τη σέξι της πλευρά, αλλά κάνει αυτό που της αρέσει: «Κάνω αυτό που μου αρέσει, εμφανίζομαι όπως με εκφράζει και δεν πουλάω μία “sexy εικόνα” επειδή ίσως αυτό “πρέπει να γίνει”. Είναι κάτι που τυχαίνει κάποιες φορές, χωρίς όμως εγώ να το επιδιώκω και να το κάνω επί τούτου. Στην καθημερινότητά μου είμαι απλή- η σκηνή και φωτογραφικός φακός είναι που με μεταμορφώνουν. Γενικά, δεν μου αρέσει να προκαλώ».

«Εγώ δεν μπορώ να πω ότι αισθάνομαι sexy. Είμαι γυναίκα και, όπως κάθε γυναίκα, έχω κι εγώ τις ανασφάλειές μου. Παρόλα αυτά δεν θα άλλαζα κάτι στην εμφάνισή μου, με δέχομαι όπως είμαι: Με τα ελαττώματά μου, με τις τυχόν ατέλειές μου. Άλλωστε, κανείς δεν είναι τέλειος», προσθέτει.
zougla.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ