2023-09-14 14:20:02
Φωτογραφία για Γιάννης Μπέζος: «Δε μου αρέσει να βλέπω αγράμματους στην τηλεόραση»



Μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, παραχώρησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα το πρωί της Πέμπτης 14/9, ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Μπέζος, ο οποίος μίλησε για όλους και για όλα.

Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην κριτική, τη σχέση του με τον χρόνο αλλά και σε όσα δεν αντέχει να βλέπει στην τηλεόραση όλα αυτά τα χρόνια της μακράς και επιτυχημένης πορείας του.

«Φοβάμαι τον κακό μου εαυτό. Δεν υπάρχει κανείς με φωτοστέφανο Αγίου. Εγώ, όπως ίσως θα ξέρετε, είμαι υπέρ της αυτοκριτικής και όχι της κριτικής των άλλων. Δε με απασχολεί η κριτική των άλλων, έτσι κι αλλιώς, δε κάνει κανείς πλέον κριτική, δεν είδα κάποιον να μου κάνει κριτική.

Τώρα, αν γράφονται κάποια πράγματα, αυτά έτσι κι αλλιώς δε μετράνε. Η κριτική πολλές φορές έχει την έννοια ότι αυτός που βαθμολογεί, είναι καλύτερος από τον βαθμολογούμενο. Εγώ κάνω τόσα χρόνια αυτή τη δουλειά κι ακόμα δε την ξέρω» ανέφερε αρχικά ο Γιάννης Μπεζος.

«Η σχέση μου με τον χρόνο είναι πολύ καλή. Δεν ασχολούμαι μαζί του, δεν ασχολείται κι αυτός, και είναι όλα μια χαρά. Η εμπειρία μου από την παρουσίαση ήταν πολύ καλή. Περάσαμε όλοι πολύ καλά, δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με τον σταθμό, ούτε με την παραγωγή, ήταν μια ευτυχής στιγμή, αλλά δε θα ξαναέκανα κάτι αντίστοιχο. Υπάρχουν άπειρα πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν αλλά, δε νομίζω ότι έχει όρεξη η ελληνική τηλεόραση να κάνει τέτοια πράγματα.

Η εμπειρία μου από την παρουσίαση ήταν πολύ καλή. Περάσαμε όλοι πολύ καλά, δεν είχα κανένα πρόβλημα ούτε με τον σταθμό, ούτε με την παραγωγή, ήταν μια ευτυχής στιγμή, αλλά δε θα ξαναέκανα κάτι αντίστοιχο. Υπάρχουν άπειρα πράγματα που θα μπορούσαν να γίνουν αλλά, δε νομίζω ότι έχει όρεξη η ελληνική τηλεόραση να κάνει τέτοια πράγματα





Τηλεοπτικά δε μου αρέσει να βλέπω ανοησίες. Δε μου αρέσει να βλέπω ανθρώπους αγράμματους, είναι πολλοί που δε μιλάνε καλά ελληνικά και τα μιλάνε με την αίσθηση ότι μιλάνε πολύ καλά» είπε σε άλλο σημείο ο Γιάννης Μπέζος.



«Για μένα, πάνω από όλα είναι ο άνθρωπος. Το πως συμπεριφέρεσαι. Πολλές φορές την ευγένεια την εκλαμβάνουμε ως αδυναμία… Η ειλικρίνεια πάντα παρεξηγείται γιατί είναι ειλικρίνεια, ενοχλεί… Πλήττω με όσα έχουν συμβεί στο παρελθόν. Δε με ενδιαφέρει καθόλου. Θα ήθελα να πατήσω ένα κουμπί και να βρεθώ στο μέλλον, το τι έχει γίνει παλιά, δε με ενδιαφέρει. Η σχέση μου με τα social media είναι ανύπαρκτη. Σας μοιάζω εγώ να έχω instagram;», ανέφερε κλείνοντας.



Πηγή: tvnea.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Πέμπτη, 14/9/2023: Εργασίες ημέρας
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Πέμπτη, 14/9/2023: Εργασίες ημέρας
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ