2012-08-31 22:02:03
Φωτογραφία για HΠΑ: Σκότωσε δυο συναδέλφους του και αυτοκτόνησε
Δυο συναδέλφους του σκότωσε σήμερα προτού αυτοκτονήσει, ένας υπάλληλος σουπερμάρκετ στο Νιού Τζέρσεϊ, στις ανατολικές ΗΠΑ. Ο δράστης, ο οποίος φαίνεται ότι ήταν ένας δυσαρεστημένος υπάλληλος του σουπερμάρκετ της αλυσίδας Pathmark στην πόλη Ολντ Μπριτζ, στο Νιού Τζέρσεϊ, μπήκε οπλισμένος στο κατάστημα γύρω στις 4:00 τοπική ώρα (11:00 ώρα Ελλάδος) και σκότωσε δύο συναδέλφους του, δήλωσε ο δήμαρχος του Ολντ Μπριτζ, Όουεν Χένρι, στην εφημερίδα.

Η τοπική εφημερίδα Άσμπουρι Παρκ Πρες προσθέτει επικαλούμενη και αυτή τον δήμαρχο του Ολντ Μπριτζ, ότι ο δράστης της επίθεσης ήταν ένας πρώην πεζοναύτης που εισήλθε στο κατάστημα με στολή παραλλαγής και ήταν οπλισμένος με ένα καλάσνικοφ και ένα πιστόλι.

Ο πρώην πεζοναύτης πυροβόλησε έναν νεαρό άνδρα και μια νεαρή γυναίκα, οι οποίοι υπέκυψαν στα τραύματά τους, προτού στρέψει το όπλο του στον εαυτό του, διευκρίνισε ο δήμαρχος, σημειώνοντας ότι ο δράστης εργαζόταν στο κατάστημα αυτό για περίπου δύο εβδομάδες.

Η αστυνομία και το γραφείο του εισαγγελέα της πόλης επιβεβαίωσαν την είδηση αυτή.

Το Ολντ Μπριτζ βρίσκεται 65 χιλιόμετρα νότια της πόλης της Νέας Υόρκης.

Την περασμένη εβδομάδα ένας 53χρονος που είχε χάσει τη δουλειά του σε μια εταιρεία σκότωσε τον πρώην συνεργάτη του έξω από το Εμπάιρ Στέιτ στη Νέα Υόρκη. Ο 53χρονος έπεσε νεκρός από πυρά της αστυνομίας.
ethnos.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ