2012-08-31 23:51:03
Φωτογραφία για Λήστεψαν ηλικιωμένη με απειλή βίας
Συνελήφθη σε χωριό της Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ξάνθης, μία 33χρονη σε βάρος της οποίας σχηματίσθηκε δικογραφία για ληστεία. Ειδικότερα 33χρονη μαζί με έναν άγνωστο μέχρι στιγμής δράστη, προχθές (29-8-2012) το πρωί, εισήλθαν στο σπίτι 74χρονης όπου με την απειλή βίας, αφαίρεσαν από την κατοχή της, δύο δαχτυλίδια, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ και διάφορα έγγραφα.

Μετά τη σχετική καταγγελία του περιστατικού, στο Τμήμα Ασφάλειας Ξάνθης, υπήρξε άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών και μετά από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, λίγες ώρες αργότερα, οι αστυνομικοί εντόπισαν και συνέλαβαν την 33χρονη.

Στην κατοχή της δράστιδας, βρέθηκαν δύο δαχτυλίδια, ένα ζευγάρι σκουλαρίκια και το χρηματικό ποσό των 85 ευρώ, τα οποία κατασχέθηκαν και αποδόθηκαν στην ιδιοκτήτριά τους. Επίσης βρέθηκε και μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 1 γραμμαρίου.

Η σχετική δικογραφία που σχηματίσθηκε για την 33χρονη περιλαμβάνει και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Σημειώνεται επίσης ότι η δράστιδα έχει απασχολήσει ξανά τις αστυνομικές αρχές για ληστεία και για κλοπές.

Η συλληφθείσα θα οδηγηθεί στην κα Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ξάνθης, ενώ η προανάκριση και οι έρευνες συνεχίζοντα από τις αστυνομικές αρχές για την ταυτοποίηση των στοιχείων και τον εντοπισμό του συνεργού της.
thrakinea.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ