2012-09-01 23:17:12
Φωτογραφία για Ο Πλατανιάς νίκησε εύκολα με 2-0 τον Πανθρακικό
Ο Πλατανιάς πήρε την παρθενική του νίκη στην πρώτη κατηγορία με 2-0 επί του Πανθρακικού, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κάλαϊζιτς.

Σε ένα παιχνίδι με φτωχό θέαμα και πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή, ο Πλατανιάς νίκησε εύκολα με 2-0 τον Πανθρακικό και πέτυχε το πρώτο του τρίποντο στην Superleague.

Μεγάλοι πρωταγωνιστές οι Μαραγκουδάκης και Αναστασάκος που πέτυχαν τα δυο γκολ, όπως και ο Κάλαϊτζιτς που ήταν ένα κέντρο μόνος του.

Στοιχεία αγώνα

Γήπεδο: Παγκρήτιο

Διαιτητής: Μάριος Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

Βοηθοί: Φλώριος Ελευθερίου (Αθηνών),  Χρυσούλα Κουρομπύλια (Καρδίτσας)

4ος Διαιτητής: Ανδρέας Παππάς (Αθηνών)

Παρατηρητής: Ιωάννης Σπυρόπουλος (Φθιώτιδας)

Καιρός: Ήλιος με ελαφρό αεράκι

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων

Πλατανιάς (Χατζηνικολάου): Κηπουρός, Αργυρόπουλος, Κανακούδης, Ποτουρίδης, Αγκιλέρα, Κάλαϊζιτς (Μιρτσέα 82'), Ουκάρ (Γκονσάλες 60'), Τζανής, Μαραγκουδάκης, Ουντότζι (Παληγεωργος 85'), Αναστασάκος


Πανθρακικός (Παντελίδης):  Αντίλοβιτς, Βιγιαρέχο, Τσέρφα, Στάθης, Σαρακατσάνος, Λουσέρο, Πρίττας (Μιχαλόπουλος 58') - (Γωνιάδης 71'), Μίνγκα (Κοντογουλίδης 46'), Μουνάφο, Κυβελίδης, Μπαϊκαρά

Σκόρερ: Αναστασάκος (30' κεφαλιά), Μαραγκουδάκης (43' σουτ) -

Κάρτες: Κανακούδης (κίτρινη 19'), Μπαϊκαρά (κίτρινη 34')

Λίγες φάσεις, δυο γκολ

Το παιχνίδι ξεκίνησε χωρίς θέαμα και φάσεις, με τις δυο ομάδες να κάνουν πολλά λάθη στη μεσαία γραμμή. Στο 19ο λεπτό ωστόσο ο Μαραγκουδάκης πέρασε ωραία πάσα στον Αναστασάκο μέσα στη μεγάλη περιοχή, ο οποίος ωστόσο πλάσαρε πάνω στον Αντίλοβιτς.

Ο Πλατανιάς φάνηκε να πατά καλύτερα στο αγωνιστικό χώρο στη συνέχεια και άνοιξε το σκορ στο 30ο λεπτό, με τον Ηλία Αναστασάκο. Ο Κάλαϊτζιτς εκτέλεσε κόρνερ από τα δεξιά, ο έμπειρος φορ πήδηξε μπροστά από τον Αντίλοβιτς, κι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια ο Πανθρακικός ανέβασε την απόδοση του, όμως ο Πλατανιάς ήταν αυτός που πέτυχε δεύτερο γκολ. Ο Ουντότζι αρχικά έκανε δυνατό σουτ, με τον Αντίλοβιτς να αποκρούει τη μπάλα, ο Μαραγκουδάκης ωστόσο ερχόταν με φόρα από πίσω και με ασύλληπτο σουτ έστειλε τη μπάλα πρώτο στο δοκάρι και μετά στα δίχτυα.

Κακό παιχνίδι στην επανάληψη

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν περίπου σαν το πρώτο, αλλά χωρίς γκολ. Λίγες φάσεις, πολλά σκληρά μαρκαρίσματα, με τις δυο ομάδες να έχουν δεκάλεπτα κατοχής.

Ο Πανθρακικός έχασε μία καλή ευκαιρία στο 85ο λεπτό, όταν ο Κυβελίδης μέσα από την περιοχή πήρε μία κεφαλιά, όμως ο Κηπουρός ήταν σε σωστή θέση και μάζεψε.

MVP του αγώνα

Ο Ζέλικο Κάλαϊτζιτς μπορεί να μην πέτυχε κάποιο γκολ, όμως ήταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής της ομάδας του. Από κοντά και οι σκόρερ Αναστασάκος, Μαραγκουδάκης.

Αδύναμος κρίκος

Ο Λουσέρο την πρώτη αγωνιστική μας είχε εντυπωσιάσει, όμως στο ματς με τον Πλατανιά ήταν άφαντος και μαζί του όλη η μεσαία γραμμή. Επίσης ο Πρίττας έδειξε σε κακή κατάσταση. Γενικά οι "κροκόδειλοι" δεν κατάφεραν να πάρουν έστω τον πόντο σε μία έδρα ομάδας με την οποία έχουν τον ίδιο στόχο.

Τα στατιστικά του αγώνα

2 Γκολ 0

1 Ασίστ 0

9 Τελικές Προσπάθειες 7

3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 2

4 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 3

2 Κεφαλιές 2

5 Αποκρούσεις 4

14 Επεμβάσεις 12

31 Κλεψίματα 21

9 Φάουλ 15

2 Οφσάιντ 5

8 Κόρνερ 2

72 Λάθη 69

6/17 Γεμίσματα 3/19

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ