2012-09-01 23:17:00
Φωτογραφία για Νίκη του Πανιωνίου στην έδρα της Βέροιας
Τα "τρομερά μωρά" του Δημήτρη Ελευθερόπουλου μετά τον Άρη νίκησαν και την Βέροια με 1-0 και έκαναν το "δύο στα δύο" στο πρωτάθλημα της Super League. Καλή αλλά άτυχη στην τελική προσπάθεια η Βέροια

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο έχει ξεκινήσει το πρωτάθλημα ο Πανιώνιος. Τα "τρομερά μωρά" του Δημήτρη Ελευθερόπουλου, μετά τον Άρη νίκησαν και την Βέροια με 1-0 εκτός έδρας με γκολ του Μενδρινού κάνοντας το "δύο στα δύο".

Από την άλλη η Βέροια δεν κατάφερε σε δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας να πάρει βαθμό και παρότι είχε τις ευκαιρίες αυτές πέρασαν ανεκμετάλλευτες.

Οι δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο δημιούργησαν ευκαιρίες και είχαν από τέσσερις τελικές, αλλά χωρίς καμία από αυτές να βρει τον στόχο. Η νεανική ομάδα του Πανιώνιου πάλι έδειξε καλά στοιχεία με πολύ τρέξιμο, ενώ από την άλλη Μπαργκάν και Ολαϊτάν ήταν οι κινητήριοι μοχλοί για την Βέροια.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες μπήκαν πιο ανεβασμένες με αποτέλεσμα το θέαμα να είναι καλό. Η Βέροια είχε αρκετές ευκαιρίες για γκολ χωρίς να καταφέρει να το πετύχει, σε αντίθεση με την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου που εκμεταλλεύτηκε τις αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές πήρε το "τρίποντο".


Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Βέροιας

Διαιτητής/Βοηθοί: Γιάχος (Χίου)/ Σαραϊδάρης (Μακεδονίας), Ποντίκης (Πρέβεζας)

Βέροια (Χάβος): Καντιμοίρης, Γεωργέας (66' Γεωργιάδης), Τόμας, Τζημογιάννης Σνάουτσνερ, Καλογέρης, Μπελόν (77' Πέρεθ), Ολαϊτάν, Ζε Βιτόρ (60' Καλτσάς), Μπαργκάν, Ιωάννου

Πανιώνιος (Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Ανδράλας, Κούρος (74' Κούρντι), Ρόβας, Μενδρινός, Γουνδουλάκης (61' Αυλωνίτης), Οκόγιε (69' Ντούνης), Αραβίδης, Διαμαντάκος.

Κίτρινες κάρτες: Τζημόπουλος (34', Βέροια), Τόμας (78', Βέροια), Πέρεθ (82', Βέροια)-Γουνδουλάκης (15', Πανιώνιος), Κούρος (44', Πανιώνιος), Μενδρινός (82', Πανιώνιος), Περιστερίδης (94', Πανιώνιος)

Σκόρερ: Μενδρινός (49', Πανιώνιος)

Μέτριος ο ρυθμός το πρώτο μέρος

Το πρώτο ημίχρονο είχε μέτριο ρυθμό, καθώς οι δύο ομάδες να δείχνουν διάθεση να διεκδικήσουν το γκολ. Στο 9' μετά από σέντρα του Αραβίδη από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Οκόγιε αλλά δεν έκανε καλό κοντρόλ με αποτέλεσμα να διώξουν οι αμυντικοί της Βέροιας.

Τρία λεπτά αργότερα (12') ο Ολαιτάν βρήκε χώρο στην περιοχή, σούταρε από καλή θέση με το αριστερό αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο επόμενο λεπτό (13') ήρθε η απάντηση από τον Πανιώνιο, όταν ο Μενδρινός έκανε το σουτ από το ύψος της περιοχής με τον Καντιμοίρη να είναι στη σωστή θέση και να διώχνει σε κόρνερ.

Λίγο αργότερα (18') ο Διαμαντάκος δοκίμασε ένα σουτ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 20' ο Μπαργκάν σούταρε με τον Περιστερίδη να μπλοκάρει την μπάλα.

Στο 27' ο Οκόγιε βγήκε στην αντεπίθεση έκανε και το δυνατό σουτ με τον Καντιμοίρη να διώχνει την τελευταία στιγμή σε κόρνερ.

Η τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους ήταν στο 37', όταν ο Διαμαντάκος σούταρε με το αριστερό έξω από την περιοχή με τον Καντιμοίρη να μπλοκάρει με διπλή προσπάθεια.

Καλύτερο το δεύτερο ημίχρονο

Στο δεύητερο ημίχρονο οι ομάδες μπήκαν πολύ πιο ορεξάτες με τον ρυθμό της αναμέτρησης να ανεβαίνει. Η πρώτη καλή φάση του Β' μέρους ήταν για την Βέροια όταν στο 48' ο Ολαϊτάν  μόνος απέναντι από τον Περιστερίδη πλάσαρε άουτ.

Στο επόμενο λεπτό (49') ήρθε η απάντηση του Πανιωνίου και ήταν εύστοχη. Ο Πανιώνιος βγήκε στην αντεπίθεση, ο Οκόγιε έστρωσε στον Μενδρινό ο οποίος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε την μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-1 για τους φιλοξενούμενους.

Στην συνέχεια η Βέροια ανέβασε την απόδοσή της, ώστε να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 55', ο Μπαργκάν εκτέλεσε φάουλ με την μπάλα να φεύγει άουτ, ενώ στο 59' ο Μπελόν βρέθηκε μέσα στην περιοχή, σούταρε με τον Περιστερίδη να μπλοκάρει την μπάλα.

Ο Μπελόν που ήταν από τους πιο κινητικούς της Βέροιας, είχε μια ακόμη χαμένη ευκαιρία στο 71', όταν έκανε το σουτ με τον Περιστερίδη να λέει και πάλι "όχι" διώχνοντας την μπάλα.

Στα τελευταία λεπτά του αγώνα η Βέροια είχε την κατοχή, αλλά δεν κατάφερε να διασπάσει την αμυντική γραμμή του Πανιωνίου. Έτσι το τελευταίο "σφύριγμα" του διαιτητή βρήκε την ομάδα του Δημήτρη Ελευθερόπουλου να πανηγυρίζει μια πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη.

MVP της αναμέτρησης

Αν κάποιος είναι ο MVP του αγώνα αυτός είναι ο προπονητής του Πανιωνίου Δημήτρης Ελευθερόπουλος. Στην πρώτη του εμπειρία ως προπονητής και με πολύ νεαρά παιδιά έχει καταφέρει να περάσει αυτό που θέλει στην προετοιμασία και στις προπονήσεις και φάνηκε στο γήπεδο. Ο Πανιώνιος έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

Αδύναμος κρίκος

Η αδυναμία της Βέροιας να εκμεταλλευτεί τις ευκαιρίες. Τόσο στο ματς με τον Ολυμπιακό, όσο και σε αυτό με τον Πανιώνιο η ομάδα του Μάκη Χάβου δημιουργεί ευκαιρίες, αλλά στην τελική προσπάθεια κάπου τα "χαλάει", με αποτέλεσμα να μην έχει πάρει ούτε βαθμό μέχρι στιγμής.

Στατιστικά Αγώνα

0 Γκολ 1

0 Ασίστ 1

15 Τελικές Προσπάθειες 10

3 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 3

9 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 7

3 Κεφαλιές 0

5 Αποκρούσεις 6

8 Επεμβάσεις 18

32 Κλεψίματα 37

13 Φάουλ 20

3 Οφσάιντ 0

2 Κόρνερ 5

69 Λάθη 61

9/31 Γεμίσματα 3/10

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ